«X-Men: Apocalypse»: Δυνατά τρέιλερ

Δημοσίευση: 11 Δεκ. 2015, 20:19

Το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «X-Men: Apocalypse» του Μπράιαν Σίνγκερ (αναμένεται στις 27/5/16) είναι online και δείχνει δυνατό.

Aυτή την φορά ασχολείται με τις νεανικές βερσιόν των πρωταγωνιστών στην δεκαετία του 80, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Apocalypse (τον υποδύεται ο Όσκαρ Αϊζακ), έναν αρχαίο μεταλλαγμένο Θεό που επιβάλλει στρατιωτικό καθεστώς ώστε να εξαφανίσει όποιος δεν ανήκει στο ανώτερο είδος του, ενώ με τα γενετικά του πειράματα προσπαθεί να σπείρει την διχόνοια μεταξύ των μεταλλαγμένων.

Χωρίς Ίαν ΜακΚέλεν, χωρίς Πάτρικ Στιούαρτ λοιπόν και –πολύ περισσότερο- χωρίς Χιού Τζάκμαν και Wolverine –για πρώτη φορά-, ενώ επιστρέφουν ο Professor X του Τζέιμς ΜακΑβόι, ο Μαγκνέτο του Μάικλ Φασμπέντερ, η Mystique της Τζένιφερ Λόρενς, ο Beast του Νίκολας Χουλτ, ενώ μας συστήνονται οι νεανικές εκδοχές των Τζιν Γκρέι (η Σόφι Τέρνερ από το «Game of Thrones»), Storm (Αλεξάντρα Σιπ), Cyclops (Τάι Σέρινταν) και Psylocke (Ολίβια Μουν).

Όσο πομπώδες απαιτείται, συγκινητικό, με εξαιρετική καλλιτεχνική διεύθυνση, το τρέιλερ προδιαθέτει για ένα από τα καλύτερα φιλμ του franchise.

Όσο για την ελληνική μετάφραση του τίτλου, (X-Men: Απόκαλιψ), ασχολίαστη...

Update 8/2/16: Το spot που προβλήθηκε στον τελικό του Super Bowl ασχολείται με πορτραίτα ουσιαστικά των κεντρικών (και νεοεισερχόμενων) χαρακτήρων και τις δυνάμεις που διαθέτουν, ενώ διαθέτει μια αίσθηση λυρικής απόγνωσης που ενισχύεται από την διασκευή της Clairity στο "Don't panic" των Coldplay και το τελευταίο κάδρο, όπου ο Apocalypse κρατάει από τον λαιμό την απελπισμένη Mystique και να την... αγχώνει ελαφρώς.

Update 17/3/16: Δεύτερο τρέιλερ, με τους X-Men, παλιοσειρές και νέους να ενώνονται για να πολεμήσουν τον Apocalypse. Ο Apocaplypse λοιπόν, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men της Marvel, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος. Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να εξαγνίσει την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. 

Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζένιφερ Λόρενς), μαζί με την βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon στις 19 Μαΐου 2016, και σε 3D.

Update 26/4/16: Το τελικό τρέιλερ που θα δούμε πριν την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους είναι online, είναι πολύ εντυπωσιακό, καταστροφολάγνο, πομπώδες και ταραταζούμ, με την Μystique της ζένιφερ Λόρενς σε ηγετικό ρόλο και τα νύχια του Wolverine στο τελευταίο πλάνο! Μισό λεπτό: αυτό δεν είναι spoiler; 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos