"Wonder Woman". Νέο τρέιλερ. Δυνατό!

Δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2016, 23:09

Μας άρεσε ίσως και περισσότερο από ότι το περιμέναμε.

Το πρώτο τρέιλερ για την standalone ταινίας της "Wonder Woman" είναι εδώ (ας είναι καλά το Comic-Con) και είναι εντυπωσιακό.

Η Γκαλ Γκαντότ είναι εκτυφλωτική στον ρόλο της Diana Prince, οι σκηνές μάχης και συμπλοκών εντυπωσιακά κινηματογραφημένες και χορογραφημένες, ο Κρις Πάιν δείχνει επαρκώς αρρενωπός στον ρόλο του "αισθήματος", ενώ υπάρχει και ένα δυνατό close-up με την -μητέρα- Ρόμπιν Ράιτ, την οποία παραλίγο να μην αναγνωρίσουμε! 

Σκηνοθετεί η Πάτι Τζένκινς (των Monster, The killing), συμπρωταγωνιστούν οι Κόνι Νίλσεν, Ντέιβιντ Θιούλις, Έλενα Ανάγια, Ντάνι Χιούστον, πη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου 2017.

Update 16/10/16: Αction packed και με νέο, φρέσκο υλικό και το δεύτερο, international trailer. Xωρίς να πρόκειται για εξ'ολοκήρου νέο καθώς ανακυκλώνει αρκετές σκηνές από το πρώτο, διαθέτει κάποια νέα πλάνα και την Wonder Woman, έτοιμη για μάχη! 

Update 4/11/16: Δύναμη. Χάρη. Σοφία. Δέος. Nέο trailer για την «Wonder Woman» και μάλιστα υποτιτλισμένο, χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της εταιρείας διανομής. Θυμίζουμε η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Ιουνίου 2017.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos