"War for the planet of the apes": Πλανήτης των πιθήκων;

Δημοσίευση: 9 Δεκ. 2016, 19:07

Πριν έναν χρόνο σας είχαμε ενημερώσει για την "μεταγραφή" του Γούντι Χάρελσον στο νέο sequel του Πλανήτη των Πιθήκων, στον ρόλο του Συνταγματάρχη, ο οποίος θα ηγηθεί του μετώπου των ανθρώπων στην μάχη εναντίων των Πιθήκων για το ποιος θα κυριαρχήσει στη Γη.

Στον δρόμο που χάραξαν τα "Rise of the planet of the apes" & "Dawn of the planet of the apes", δείχνει ότι βαδίζει και το "War for the planet of the apes", με σκοτεινή φωτογραφία, την επιβλητική φωνή του Άντονι Σέρκις/Ceasar να εξηγεί ότι εδωσε πολλές ευκαιρίες στην ανθρωπότητα ώστε να μην μπλέξουν μαζί τους και τον Ματ Ριβς (της προηγούμενης ταινίας και των "Let me in" & "Cloverfield") ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Στις αμειρκανικές αίθουσες στις 17/7/17.

Update 30/3/17: Και το δεύτερο τρέιλερ είναι σκοτεινό, μοιάζει συναρπαστικό και προδικάζει για εντυπωσιακές συμπλοκές μεταξύ ανθρώπων - πιθήκων, με τον Άντι Σέρκις να έχει σχεδόν τελειοποιήσει τον χαρακτήρα/ρόλο του Ceasar, σε βαθμό που να δημιουργεί την εντύπωση ότι ίσως και να έπρεπε κάποια στιγμή να συζητηθεί σοβαρά η ερμηνεία για τις οσκαρικές υποψηφιότητες.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos