"Trespass against us": Ο Μάικλ Φασμπέντερ σε arthouse περιπέτειες

Δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2016, 20:14

Δεν είναι λίγες οι χολλιγουντιανές παραγωγές στις οποίες θα πρωταγνιστήσει ο Μάικλ Φασμπέντερ τους προσεχείς μήνες. Εκτός από το οσκαρικό "The light between the oceans", θα τον δούμε στο "Assassin's Creed", αλλά και το "Alien: Covenant" του Ρίντλεϊ Σκοτ, όπως επίσης και στο "Weightless" του Τέρενς Μάλικ (που αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του) πλάι σε εξίσιου διάσημους σταρ.

Ο 39χρονος σταρ παραμένει όμως ένας ανήσυχος ηθοποιός και είπε να το "σπάσει" όλο αυτό με το "Trespass against us", ένα αγγλικό low budget δράμα, όπου πλάι στον Μπρένταν Γκλίζον πρωταγωνιστούν στην ιστορία ενός πατέρα, ενός γιου κι ενός εγγονού που διατηρούν μια «οικογενειακή επιχείρηση» παράνομων δραστηριοτήτων, μόνο που κάποια στιγμή ο πρωταγωνιστής (γιος) θα έρθει σε σύγκρουση με τον πατέρα του, προσπαθώντας να προστατέψει την οικογένειά του από τις επιπτώσεις.

Σκηνοθετεί ο Άνταμ Σμιθ, ο οποίος πριν 4 χρόνια ήταν υπεύθυνος για το ντοκιμαντέρ "The Chemical Brothers: Don't Think", με αποτέλεσμα η σπουδαία ηλεκτρονική βρετανική μπάντα να του το ανταποδώσει γράφοντας το σάουντρακ στο μεγάλου μήκους ντεμπούτο του! 

E, Φασμπέντερ και Chemical Brothers; Count us in! 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos