Το τρέιλερ της νέας σεζόν για το Prison Break έσπασε κάθε ρεκόρ!

Δημοσίευση: 17 Μαΐου 2016, 20:12

Η σειρά της Fox, Prison Break, επιστρέφει μετά από 7 ολόκληρα χρόνια, για την πέμπτη σεζόν. Τα αδέρφια Burrows επιστρέφουν και αυτή τη φορά συναντώνται στη φυλακή. Ο Michael Scofield (Wentworth Miller) και Lincoln Burrows (Dominic Purcell) για μια ακόμα φορά σκοπεύουν να αποδράσουν σε ένα sequel, το οποίο εκτυλίσσεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα της τέταρτης σεζόν.

Πριν δύο μήνες επιβεβαιώθηκαν οι επιστροφές των Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi), Amaury Nolasco (Sucre), Robert Knepper (T-Bag), Rockmond Dunbar (C-Note) και Paul Adelstein (Paul Kellerman), που θα ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους τους, ενώ επιστρέφει και ο δημιουργός της σειράς, Paul Scheuring.

Update 27/7/16:  Η σειρά επσιτρέφει στις αρχές του 2017, έστω και αν πρόκειται μόλις για εννέα επεισόδια και μέχρι τότε έχουμε το νέο τρέιλερ όπως προβλήθηκε στην Comic Con του Σαν Ντιέγκο και το οποίο ενώνει ξανά τα δύο αδέρφια, Μάικλ και Λίνκολν. Όπως ήταν γνωστό, επτά χρόνια μετά το τέλος της σειράς ο Μάικλ είναι ζωντανός σε μια φυλακή (προφανώς) στην Υεμένη και ο Λίνκολν σπεύδει να τον βοηθήσει να αποδράσει...

 

Update 14/1/17: Το νέο τρέιλερ για τη επερχόμενη σεζόν του "Prison Break" έσπασε κάθε ρεκόρ για οποιαδήποτε τηλεοπτική σειρά της Fox, καθώς έγινε το δημοφιλέστερο ever: συγκέντρωσε 42 εκατομμύρια views σε Facebook, Twitter & YouTube, μέσα σε 24 ώρες που ακολούθησαν τα ξημερώματα Πέμπτης, όταν και προβλήθηκε για πρώτη φορά! 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos