Tρέιλερ για το "mother!" του Ντάρεν Αρονόφσκι!

Δημοσίευση: 31 Ιουλίου 2017, 20:26

Το "mother!" του Ντάρεν Αρονόφσκι συγκαταλέγεται σίγουρα στις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και οι πρώτες εικόνες και πλάνα το επιβεβαιώνουν.

Το πρώτο teaser 30 δευτερολέπτων δείχνουν την Τζένιφερ Λόρενς να τριγυρνά με το νυχτικό της σε ένα έρημο σπίτι. Η φωνή της, μαζί με τους Μπαρδέμ ακούγονται, για να κορυφωθούν με ένα "you're insane" και ένα "murderer!" Για λίγο ειδαμε και την Μισέλ Φάιφερ να την... θωπεύει ο Εντ Χάρις στο κρεβάτι...

Το στόρι του ψυχολογικού θρίλερ  αφορά ένα ζευγάρι του οποίου η σχέση θα δοκιμαστεί όταν απρόσκλητοι επισκέπτες επηρεάζουν βαθιά την φαινομενική ήσυχη ζωή τους. Περισσότερα σας είχαμε γράψει πριν από μήνες. Εντ Χάρις, Ντόμναλ Γκλίζον και Κρίστεν Γουίγκ συμπληρώνουν το καστ.

Πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου. Στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Οκτωβρίου.

Update 8/8/17: Το τρέιλερ είναι κυριολεκτικά τρομοφοβικό. Ο Εντ Χάρις και πολύ περισσότερο η Μισέλ Πφάιφερ δείχνουν εφιαλτικοί, μαζί και ο σύζυγος Χαβιέ Μπαρδέμ που όπως δείχνει το τρέιλερ, έχει προσκαλέσει τους άγνωστους (;) στο σπίτι.

Προσθέστε και το ανατριχιαστικό σάουντρακ του Γιόχαν Γιόχανσον (Arrival, Sicario) -πρώτη φορά που ο Αρονόφσκι δεν συνεργάζεται με τον Κλιντ Μάνσελ- και το συνολικό αποτέλεσμα αποπνέει μια αίσθηση των αρχικών φιλμ του λατρεμένου μας Ντάρεν, μαζί και αναφορές σε διάφορους δημιουργούς: λίγο Πολάνσκι, περισσότερο Λαρς Φον Τρίερ. 

Καλό θα είναι όμως να μην γραφτούν περισσότερα, απολαύστε απλά ένα τρέιλερ απειλητικής ομορφιάς που προσφέρει άφθονα ρίγη στην σπονδυλική σας στήλη.

Update 15/8/17: Νέο τρέιλερ δόθηκε στην δημοσιότητα, μια περισσότερο minimal παραλλαγή του αρχικού, με τους ιδιους διαλόγους, αλλά πιο αφαιρετική οπτική προσέγγιση. Mαζί και νέο πόστερ που θα βρείτε στην gallery.

Update 25/8/17: "Δεν θες να γίνεις μάνα; Δεν θα είσαι τόσο νέα για πάντα...". Η Μισέλ Φάιφερ δίνει "συμβουλή" στην Τζένιφερ Λόρενς, στο νέο clip που ανέβηκε

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos