Το trailer για το "It" του Στίβεν Κινγκ σπάει τα ρεκόρ!

Δημοσίευση: 30 Μαρτίου 2017, 11:57

Mόλις έφτασε το πρώτο trailer για την ταινία "It" η πρώτη κινηματογραφική απόπειρα ενός από τα πιο τρομαχτικά βιβλία του Στίβεν Κινγκ.
Όπως είχαμε γράψει, ο Κινγκ έχει δώσει τις ευλογίες του για να δούμε τον διαβολικό κλόουν Pennywise να τρομακρατεί, αρπάζει και να... τρώει μικρά παιδιά. Το trailer αφήνει υποσχέσεις, αλλά -μεταξύ μας- τα περισσότερα αυτό κάνουν!Πρόθεση των παραγωγών είναι να υπάρξει και δεύτερο μέρος.
Στο ρόλο του κλόουν θα είναι ο Μπιλ Σκάρσγκααρντ και στη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Αντρές Μουσκέτι (Μama), με τον Γκάρι Ντόμπερμαν (Annabelle) να επιμελείται την σεναριακή διασκευή με τη βοήθεια του Cary Fukunaga (Beasts of No Nation).
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου.

Update 31/3/17: Μέσα σε 24 ώρες το τρέιλερ του «It» ξεπέρασε τις 197 εκατομμύρια θεάσεις παγκοσμίως, ξεπερνώντας τις αντίστοιχες του «Fate of the Furious» τον περασμένο Δεκέμβριο (139 εκατ.). Πλέον έχει φτάσει τις 265 εκατομμύρια θεάσεις, ενώ όπως γράφει το Deadline, το τρέιλερ του «It» έφτασε τα 81 εκατομμύρια θεάσεις στο Facebook και πάνω από 1.8 εκατομμύρια shares...

Update 7/5/17: Δεύτερο τρέιλερ το οποίο προβλήθηκε στην χθεσινή απονομή των κινηματογραφικών βραβείων του MTV και είναι επίσης αρκετά τρομακτικό, με κομψά hommage προς τον 80s τρόμο και σίγουρα τόσο όσο ελκυστικό για τους φαν του πρώτου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos