Τι συμβαίνει τελικά με το "Get Out": Horror έκπληξη;

Δημοσίευση: 5 Οκτ. 2016, 05:27

Ήρθε σχεδόν από το πουθενά και δείχνει πολύ καλό.

Και μάλιστα προέκυψε και εντελώς αναπάντεχα, καθώς ο κωμικός Τζόρνταν Πιλ (του διάσημου ντουέτου Kee & Peele), άπομακρύνθηκε για πρώτη φορά (πολύ) μακριά από το είδος του, γράφοντας και σκηνοθετώντας το "Get Out", ένα horror βασισμένο πάνω σε φυλετικές διακρίσεις...

Μπορεί να σας φαίνεται κάπως παράξενο, αλλά το στόρι θέλει την Ρόουζ (Άλισον Ουίλιαμς από το "Girls") και τον Κρις (Ντάνιελ Καλούγια, "Sicario") να επισκέπτονται τους γονείς της πρώτης (η Κάθριν Κινίαρ και ο Μπράντλεϊ Ουίτφορντ από το Τransparent) για Σαββατοκύριακο, μόνο που δεν γνωρίζουν ότι ο Κρις είναι μαύρος.

Ανακαλύπτουν μια μικρή κοινωνία στα προάστια που τους φιλοξενούν, όπου υπάρχουν ελάχιστοι μαύροι, οι οποίοι είναι κυρίως σε ρόλους υπηρετών, ενώ φέρονται και σαν υπνωτισμένοι ή προγραμματισμένοι, ας πούμε μια αναφορά στο "Stepford Wives". Και φυσικά, τα μυυστικά που κρύβονται (και που μας αποκαλύπτει το άκρως διαφωτιστικό τρέιλερ) είναι τρομακτικά.

Η εταιρεία παραγωγής είναι η Blumhouse των πολύ επιτυχημένων Insidious, The visit & Sinister, αξίζει να τσεκάρετε το τρέιλερ.

Update 24/2/17: Τι συμβαίνει τελικά με το "Get out"; Το site "Rotten Tomatoes" που συγκεντρώνει τις κριτικές από όλους τους δημοσιογράφους και συγκρτικά με το αν είναι ευνοϊκές ή όχι, βγάζει ένα συγκεκριμένο ποσοστό για κάθε φιλμ, όσον αφορά την ταινία του Τζόρνταν Πιλ, το ποσοστό αυτό βρίσκεται στο 100%, νούμερο που προκύπτει πάρα πολύ σπάνια. Και δεν μιλάμε για 2 ή 3 κριτικές, αλά για τις 40 πρώτες που έχουν γραφεί μέχρι στιγμής. Μπράβο και στην ελληνική εταιρεία διανομής UIP που δείχνει εξαιρετικά αντανακλαστικά και πριν λίγα λεπτά ανακοίνωσε το φιλμ για τις 16 Μαρτίου στους ελληνικούς κινηματογράφους...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos