Τι φάση στο τελευταίο πλάνο από το τρέιλερ για την 8η σεζόν του The Walking Dead;

Δημοσίευση: 22 Ιουλίου 2017, 03:49

Oι δεσμοί του The Walking Dead με το φετιβάλ Comi Con είναι παραδοσιακά πλύ ισχυροί από την πρώτη ημέρα προβολής του αρχικού επεισοδίου, προφανώς και λόγω της κομικίστικης προέλευσης της διάσημης σειράς.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, προβλήθηκε ένα full action packed, χορταστκό 5λεπτο τρέιλερ, το οποίο φροντίζει να μας κατατοπίσει αναφορικά με τον χαμό που αναμένεται στον πόλεμο του στρατού του Νίγκαν με την ομάδα του Ρικ και των συμμάχων τους.

Κανείς όμως δεν μπορούσε προβλέψει το τελευταίο πλάνο που έχει προκαλέσει σάλο στα social media εδώ και λίγες ώρες: το Ρικ με παχύ, χιπστερικό μούσι, ξαπλωμένο στο κρεβάτι και δίπλα του μια μαγκούρα!  Βέβαια, όσοι και όσες διαβάζουν το κόμικ γνωρίζουν, εμείς θα προτιμήσουμε να μην γράψουμε απολύτως τίποτα και να μη σποϊλεριάσουμε την κατάσταση. Aναμένουμε απλά την 22η Οκτωβρίου.

Update 7/9/17: Το ΑΜC έδωσε στην δημοσιότητα την επίσημη σύνοψη για τον 8ο κύκλο: "Την προηγούμενη season ο Rick και η ομάδα του συνάντησαν την πιο θανατηφόρα απειλή που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής . Η άνεση της Alexandria τους έκανε να ρίξουν τις άμυνες τους με αποτέλεσμα να θυμηθούν με τον χειρότερο τρόπο πόσο σκληρός μπορεί να γίνει ο κόσμος που ζουν. Νοιώθοντας αδύναμος κάτω από τις διαταγές του Negan ο Rick έκανε τους υπόλοιπους να πάνε με τα νερά του εχθρού. Ωστόσο σταδιακά άρχισε να οργανώνει άλλες κοινότητες που ζούσαν σε παρόμοια κατάσταση. Με την βοήθεια του Hilltop και του Kingdom επιτέλους έχουν αρκετή δύναμη να αντιμετωπίσουν τους Saviors, οι οποίοι φυσικά είναι περισσότεροι, καλύτερα εξοπλισμένοι και αδίστακτοι. Ωστόσο ο Rick και οι υπόλοιπες κοινότητες παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον. Πρέπει να παλέψουν για να πάρουν την ελευθερία τους πίσω ώστε να ανακάμψουν. Όπως σε κάθε μάχη έτσι και εδώ θα υπάρχουν απώλειες. Ωστόσο με τον Rick να ηγείται την Alexandria , την Maggie το Hilltop και τον King Ezekiel το Kingdom η κυριαρχία των Saviors και του Negan ίσως έρθει σε ένα τέλος...''

Η γνώμη μας για την 7η σεζόν εδώ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos