"The theory of everything": Στίβεν Χόκινγκ bio

Δημοσίευση: 9 Aug 2014, 20:04

Η ζωή του Στίβεν Χόκινγκ γίνεται ταινία, βασίζεται στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο και δεν θα μπορούσε να βρει πιο εύστοχη επιλογή για τον ρόλο του σκηνοθέτη από τον Τζέιμς Μαρς.

O 51χρονος ντοκιμαντερίστας των αριστουργηματικών "Man on wire" & "Project Nim" (αλλά και του "Shadow dancer") θα γυρίσει το "The Theory Of Everything", το οποίο περιγράφει τη ζωή και την πορεία του μεγαλύτερου εν ζωή Βρετανού θεωρητικού φυσικού.

Η ιστορία ξεκινά το 1965, όταν σε ηλικία μόλις 21 ετών, άρχισε να διαπρέπει στον ακαδημαϊκό χώρο. Ήταν η περίοδος που γνώρισε την Τζέιν Γουάλντι, με την οποία και παντρεύτηκε. Τότε άρχισαν να εμφανίζονται και τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειάς του, με την παράλυση των νεύρων του. Οι γιατροί μάλιστα του είχαν ανακοινώσει ότι του απομένουν δύο χρόνια ζωής και ότι αυτά θα χρειαστεί να τα περάσει σε αναπηρικό αμαξίδιο χωρίς να είναι σε θέση να ξαναμιλήσει.

Τον Χόκινγκ, ο οποίος είναι σήμερα 72 ετών και καταφέρνει να μιλά με ειδικό μηχάνημα, θα ενσαρκώσει στην ταινία ο Eddie Redmayne (ο οποίος στο τρέιλερ δείχνει πραγματικά πολύ καλός), ενώ την σύζυγό του η Felicity Jones.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 9 Aug 2014, 20:04
Ενημέρωση: 9 Aug 2014, 20:04
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos