"Submergence": Νέος Βιμ Βέντερς

Δημοσίευση: 31 Ιαν. 2018, 17:51

Mπορεί να μεσολάβησαν "μόλις" 3 χρόνια από την τελευταία ταινία του Βιμ Βέντερς που είδαμε (το μάλλον αποτυχημένο "Everything will be fine" με την ανεξήγητη χρήση 3D...), σίγουρα όμως έχουν περάσει αρκετά περισσότερα χρόνια (με την εξαίρεση του μαγευτικού ντοκιμαντέρ "The salt of the earth" που συνσκηνοθέτησε με τον Τζουλιάνο Ριμπέιρο Σαλγάδο to 2014), από τότε που είδαμε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ταινία μυθοπλασίας από τον αγαπημένο Γερμανό δημιουργό: ίσως το "Don't come knocking"/2005 σε σενάριο Σαμ Σέπαρντ να μπορεί να θεωρηθεί κάτι ανάλογο.

Φέτος, ο 73χρονος Βέντερς επανέρχεται με το "Submergence", μια ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς ΜακΑβοϊ και Αλίσια Βικάντερ, βασισμένη σε ομώνυμη βραβευμένη νουβέλα που θέλει έναν Βρετανό μυστικό πράκτορα και μια βιο-μαθηματικό ωκεανολόγο που έχει αφιερώσει την ζωή της να εξερευνά τα βάθη των ωκεανών. Συναντιούνται τυχαία, ερωτεύονται τρελά, αλλά προφανώς οι συνθήκες τους κρατούν πολύ μακριά. H προσπάθειά τους να επανενωθούν, τους οδηγεί σε ένα υπαρξιακό ταξίδι αναζήτησης. 

Κλασσικός Βέντερς δηλαδή και το τρέιλερ είναι όσο ταξιδιάρικο και μελαγχολικό περιμέναμε. Στις αμερικανικές αίθουσες ανοίγει 13/4/18.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos