"Stranger Things 2": Τελικό τρέιλερ που κόβει την ανάσα.

Δημοσίευση: 6 Φεβ. 2017, 12:43

Το πρώτο teaser trailer του δεύτερου κύκλου του "Stranger Things" είναι εδώ και η αγαπημένη σειρά του 2016 θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Οκτωμβρίου, ανήμερα του Halloween.
Οι δημιουργοί έχουν ήδη δηλώσει πως ο νέος κύκλος θα εξερευνήσει όσα προκάλεσαν τα γεγονότα του πρώτου, και ήδη βλέπουμε πως και η Eleven είναι παρών ενώ οι φίλοι μας έχουν ντυθεί με τις στολές των Ghostbusters, προφανώς γιατί η σειρά θα διαδραματίζεται το 1984, χρονιά που η πρώτη ταινία έγινε μεγάλη επιτυχία.
Εννέα επεισόδια με τίτλους “Madmax”, “The Boy Who Came Back To Life”, “The Pumpkin Patch”, “The Palace”, “The Storm”, “The Pollywog”, “The Secret Cabin”, “The Brain” και “The Lost Brother”.
Στους ρόλους τους επιστρέφουν οι Winona Ryder (Joyce), Millie Bobby Brown (Eleven), David Harbour (Hopper), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Cara Buono (Karen) και ο Matthew Modine (Martin Brenner). Νέες προσθήκες θα είναι οι Paul Reiser (Aliens, Mad About You), Sean Astin (The Lord of the Rings, The Goonies), Linnea Berthelsen, Sadie Sink και Dacre Montgomery.

Update 11/7/17: To Netflix ανακοίνωσε ότι η 2η σεζόν θα ανέβει στην πλατφόρμα του στις 27 Οκτωβρίου 2017, ενώ έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο πόστερ.

Update 22/7/17: Πρώτο επίσημο τρέιλερ δόθηκε στην δημοσιότητα κατά την διάρκεια του Comic-Con. Είναι ξεκάθαρα δομημένο απεικονίζοντας ένα καθαρόαιμο θρίλερ μέσα στην εϊτίλα με λίγο από Ghostbusters και πολύ... Michael Jackson!

Update 13/10/17: Εντάξει, επικό τελικό τρέιλερ! 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos