‘Still Alice’: Η Τζούλιαν Μούρ ‘ράβεται’ για το Όσκαρ..

Δημοσίευση: 9 Δεκ. 2014, 18:06

Έχοντας ήδη αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της πρωταγωνίστριας Τζούλιαν Μουρ, η ταινία ‘Still Alice’ των Richard Glatzer και Wash Westmoreland βαδίζει ολοταχώς προς… Όσκαρ μεριά.

Σύμφωνα με το σενάριο που είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Lisa Genova κυκλοφορίας 2007, η Alice Howland (Μουρ), σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών είναι μια επιτυχημένη καθηγήτρια γνωσιακής ψυχολογίας που, όταν αρχίζει να ‘ξεχνά’ λέξεις, ανακαλύπτει ότι πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Την Μουρ πλαισιώνουν στην ταινία ακόμα οι Κρίστεν Στιούαρτ (φήμες θέλουν τη Sony να την ‘σπρώχνει’ στην αρένα της υποψηφιότητας για Όσκαρ Β’ γυναικείου), ο Άλεκ Μπάλντουιν, η Κέιτ Μπόσγουορθ και ο Χάντερ Πάρις. Η ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 16 Ιανουαρίου, ενώ άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμή η ημερομηνία εξόδου της στα εγχώρια σινεμά.

Μέχρι στιγμής η Μουρ έχει κερδίσει για την ερμηνεία της στην εν λόγω ταινία κάμποσα βραβεία σε National Board of Review Awards, Gotham Independent Film Awards , Hollywood Film Awards, Palm Springs International Film Festival και Washington D.C. Area Film Critics Association Awards.Να περιμένουμε Όσκαρ;

Δείτε το πρώτο clip από την ταινία

Eιρήνη Κατσαρά

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos