"Star Wars: The Force Awakens": Trailer, TV Spot & character posters

Δημοσίευση: 16 Απριλίου 2015, 22:27

Το νέο trailer για την πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς είναι εδώ και εάν στο 1:33 δεν νιώσεις ρίγη συγκίνησης, διαβάζεις το λάθος site...
"Star Wars: The Force Awakens": Είμαστε τριάντα χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στην "Επιστροφή των Τζεντάι", και το νέο trailer δεν φανερώνει πολλά για την πλοκή. Ακούμε, χωρίς να βλέπουμε, τον Λουκ Σκαιγουόκερ να μιλά για τη Δύναμη.
 «The force is strong in my family, my father has it, I have it, my sister have it, you have that power too». Bλέπουμε την καταστραμμένη μάσκα του Νταρθ Βέιντερ, μάχες, τους Stormtroopers, και την ατάκα του φινάλε "Chewie, we' re home" που μεγαλώνει την ανυπομονησία μέχρι τον Δεκέμβριο!

Update 11/7/15: Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Comic-Con, ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι ο Τζέι Τζέι Έιμπρααμς θα φρόντιζε για νέο υλικό. Και δεν μας απογοήτευσε. Το κάτι λιγότερο από τετράλεπτο behind the scenes clip, μας πορώνει όσο χρειάζεται (και ακόμα περισσότερο) εν'όψει Δεκεμβρίου. Oι φανατικοί είναι σίγουρο ότι θα εντοπίσετε πάμπολλα hints για να συζητάτε και να αναλύσετε. Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι περισσότερο. Πατήστε απλά το play. Και εδώ θυμηθείτε εντυπωσιακές επίσημες φωτό και μαζί και το video clip που τις συνοδεύει...

Update 10/8/15: Το κορεάτικο τηλεοπτικό spot αποκαλύπτει ορισμένες νέες σκηνές που έρχονται να προστεθούν σε ότι έχουμε δεi μέχρι στιγμής, σε αναμονή του δεύτερου επίσημου τρέιλερ.... Star Trekkies, ενωθείτε!

Update 20/10/15: Επιτέλους, full tailer! Mε όλο το υλικό που προϋπήρχε μέχρι στιγμής στα teaser & tv spots που είχαν προηγηθεί και φυσικά άφθονα νέα πλάνα, με τους νέους πρωταγωνιστές σε κοντινά καρέ, X-Wings, TIE Fighters, Storm troopers να χορταίνει το μάτι, την πιτσιρίκα να ρωτά τον Χάρισον Φορντ "Οι φήμες για εσένα;", "Eίναι όλες αληθινές" να της απαντά και τον Kylo Ren να τονίζει στον Darth Vader ότι "Θα τελειώσω ότι άρχισες".... Δέος, θαυμασμός, προσμονή! 

 

Update 6/11/15: Μπορεί ο Τζέι Τζέι Έιμπρααμς να δήλωνε ότι το full trailer που ανέβηκε πριν από σχεδόν έναν μήνα (και που μπορείτε να δείτε ακριβώς πάνω από το συγκεκριμένο post) θα ήταν και το τελευταίο, όμως από ότι φαίνεται, δεν έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Μόλις πριν λίγα λεπτά ανέβηκε ένα international trailer για την Γιαπωνέζικη αγορά, με αρκετές διαφορές και περισσότερη πλοκή από τα προηγούμενα! Είμαστε σίγουροι ότι θα πατήσετε αμέσως play. Kαι αμέσως μετά δείτε στην gallery τα character posters που κυκλοφόρησαν:

Update 10/11/15: Φρέσκο ΤV Spot (που αποκαλύπτει κάτι για τον Han Solo ή είναι ιδέα μας;). Παρεπιπτόντως να υπενθυμίσουμε ότι θα δούμε το Star Wars: Force Awakens στην Ελλάδα μία εβδομάδα αργότερα (π.χ. Καζακστάν, Νεπάλ και Βιετνάμ θα το δουν κανονικά 18/12...) από τον υπόλοιπο κόσμο, παραμονή Χριστουγέννων. Α, ρε Παπακαλιάτη, γίγαντα... (Βγαίνει 17/12).

 

Update 26/11/15: Το νέο TV spot που προβλήθηκε, έχει την περισσότερη δράση από όλα τα προηγούμενα, συμπυκνωμένη μέσα σε ένα λεπτό και τον Han Solo στα όπλα! 

 

Update 14/12/15: Το τελευταίο τρέιλερ πριν την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους, έχει αρκετά "καλούδια".

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos