"SPECTRE": Μιλούν οι γυναίκες του Bond!

Δημοσίευση: 28 Μαρτίου 2015, 13:00

Και είναι συναρπαστικό! Το teaser για το "SPECTRE", την 24η ταινία του 007 με πρεμιέρα την 6η Νοεμβρίου, μόλις κυκλοφόρησε. Η τέταρτη ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ και η 2η με τον Σαμ Μέντες στη σκηνοθεσία, δείχνει ικανή να ξεπεράσει και το εξαιρετικό "Skyfall".
To teaser μας συστήνει σε ένα μικρό πλάνο μαυροντυμένης χήρας σε κηδεία, την Μόνικα Μπελούτσι (να της «έφαγα» τον άνδρα ο Τζέιμς;) και στο φινάλε, μέσα σε σκιά, τον Κριστόφ Βολτς να λέει «καλώς όρισες Τζέιμς. Πέρασε πολύ καιρός, αλλά επιτέλους, εδώ είμαστε…».
Το σκοτεινό και μυστήριο κλίμα δίνεται στο ξεκίνημα, όταν η Ναόμι Χάρις (Moneypenny), δίνει μια φωτογραφία στον Μποντ που «ξεθάφτηκε» από το Skyfall, που λογικά κρύβει και το μεγάλο μυστικό της ταινίας. Στη συνέχεια ο πράκτορας βρίσκει τον Mr White (Tζέσπερ Κρίστιενσεν), στοιχείο που ίσως συνδέει το στόρι με το "Quantum of solace".
Η επίσημη περίληψη αναφέρει: «Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Μποντ τον οδηγεί στα ίχνη μιας αδίστακτης οργάνωσης. Ο «Μ» προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την υπηρεσία, και ο 007 ξετυλίγει το κουβάρι της απάτης και εξαπάτησης πίσω από τη SPECTRE».
Το SPECTRE είναι τα αρχικά για την «Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion» ένα διεθνές συνδικάτο εγκλήματος, με αρχική αναφορά στις νουβέλες του Ιαν Φλέμινγκ και σε ταινίες όπως " Dr. No", "Thunderball", "On Her Majesty’s Secret Service" και "Diamonds Are Forever".
Eδώ θυμηθείτε τα behind the scenes video clips που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Update 10/6/15: Στο ημίχρονο του χθεσινού τρίτου τελικού για τον τίτλο στο ΝΒΑ, μεταξύ Κλίβελαντ και Γκόλντεν Στέιτ, "αερίστηκε" το νέο TV spot για το Spectre. Είναι σχεδόν ίδιο σε διάρκεια με το πρώτο teaser, όπως επίσης και τα πλάνα είναι σχεδόν απαράλλακτα, με δύο σημαντικές διαφορές: 2-3 έξτρα σκηνές δράσης και τον Nτάνιελ Κρεγκ να στριμώχνει την Μόνικα στον τοίχο και να της ψιθυρίζει -πριν την φιλήσει- το θρυλικό: "Bond, James Bond"...

Update 13/8/15: Nέο vlog από τα γυρίσματα του Spectre και αυτή την φορά, τον λόγο έχουν οι γυναίκες του James Bond. Τόσο η Μόνικα Μπελούτσι, όσο και η Λέα Σεϊντού, δηλώνουν ενθουσιασμένες που θα συμμετάσχουν σε αυτό το "θρυλικό franchise" και νιώθουν σεβασμό προς όλες τις προκατόχους...

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos