"Southpaw": Ο Τζέικ Γκίλενχαλ έτοιμος για Όσκαρ

Δημοσίευση: 27 Μαρτίου 2015, 18:50

Θα μας πείτε υπερβολικούς, όταν με μόλις 2 λεπτά trailer, αποφασίσαμε πως το επόμενο Όσκαρ ερμηνείας ανήκει στον Τζέικ Γκίλενχαλ. Ας εξηγηθούμε: ο Γκίλενχαλ σπάνια κάνει μέτρια ταινία ("Prince Of Persia" ας πούμε, αλλά συγχωρείτε, πολλά τα λεφτά). Πέρσι τον σνόμπαραν επιδεικτικά στο "Nightcrawler".
Του χρόνου όμως με τη νέα ταινία του Αντουάν Φουκουά (σας είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό) όλα τα σημάδια είναι υπέρ του. Η Ακαδημία λατρεύει ταινίες με πυγμαχία. Από το "Λιμάνι της Αγωνίας" μέχρι το "Ρόκι" και το "Raging Bull" και το "Million Dollar Baby" έως το "Fighter" .
O Φουκουά έχει δώσει ένα Όσκαρ σε πρωταγωνιστή του (Ντένζελ Ουάσιγκτον στην "Μέρα Εκπαίδευσης") o Γκίλενχαλ «μεταμορφώθηκε» ξανά, και ο ρόλος είναι φουλ δραματικός! Και θα τη... σπρώξουν και τα αδέλφια Weinstein.
Στο trailer ακούμε και νέα μουσική από τον Eminem ο οποίος ήταν υποψήφιος για το ρόλο (!) αλλά τελικά θα γράψει το soundtrack. Σωστός…  Συμπρωταγωνιστούν οι Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Φόρεστ Ουίτακερ, Ναόμι Χάρις, Ρίτα Όρα και 50 Cent, ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Κερτ Σάτερ του "Sons of Anarchy" και του "The shield".

Update 5/6/15: Μισό σε διάρκεια το δεύτερο, μονόλεπτο, τρέιλερ, αλλά με κάποιον τρόπο πιο περιεκτικο, επαναλαμβάνοντας αρκετές από τις σκηνές του πρώτου και εστιάζοντας ολοφάνερα στον εντυπωσιακά γυμνασμένο Τζίλενχαλ και την σχέση με την κόρη του μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Πάντως, μπορεί ο ελληνικός τίτλος να είναι "Αριστερόχειρας", αλλά την τελευταία γροθιά του clip, την δίνει με το δεξί...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos