"Selfless": Ο Μπεν Κίνγκσλει στο σώμα του Ράιαν Ρέινολντς

Δημοσίευση: 25 Απριλίου 2015, 08:47

Η αχαλίνωτη φαντασία του Ταρσέμ Σινγκ, είναι χαρακτηριστική. Από το "The cell" ως το "The fall" και από το "The immortals" μέχρι το προ τριετίας "Mirror, mirror", ο Ινδός δημιουργός έχει διανύσει την δική του διαδρομή στα 00s. Πλούσιας αλλά και πολύ ιδιαίτερης εικαστικής αισθητικής, με σφιχτοδεμένο αρχικά προσωπικό καλλιτεχνικό όραμα, το οποίο πλάτειασε με την πάροδο του χρόνου και την συνεργασία του με μεγάλα στούντιο. 

Τώρα επιστρέφει με μια πιο γήινη –όσον αφορά στα σκηνικά- περιπέτεια, αλλά με έντονο φυσικά το στοιχίο της αλληγορίας και του παραμυθιού όσον αφορά την σεναριακή βάση, καθώς ένας πλούσιος, ετοιμοθάνατος άνδρας θα συμφωνήσει να μεταφερθεί στο σώμα ενός άγνωστου νεαρού, μέσω ενός πειράματος που διευθύνει ένας κυνικά ψυχρός επιστήμονας και το οποίο κάνει τους ανθρώπους, αθάνατους!

Έλα όμως που η αθανασία έχει και κάποιες παρενέργειες, τις οποίες θα περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για να ανακαλύψουμε με τον ήρωά μαςσε μια περιπέτεια μ έντονα στοιχεία θρίλερ, όπως μαρτυρά το πρώτο τρέιλερ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos