"Rogue One: A Star Wars Story": Δείτε το trailer!

Δημοσίευση: 7 Απριλίου 2016, 16:26

H πρώτη ανεξάρτητη ταινία σε σχέση με την βασική πλοκή του "Star Wars" θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2016.

Το πρώτο trailer για το "Rogue One: A Star Wars Story" είναι εδώ και είναι εντυπωσιακό. Λίγα χρόνια πριν τα γεγονότα του "A New Hope",  μια μυστική ομάδα Επαναστατών (όπως ακριβώς είχε αναφερθεί και στην πρώτη ταινία) προσπαθεί να κλέψει αρχεία από το Death Star που μπορούν να καταστρέψουν το σύμπαν.

Ο Gareth Edwards ("Godzilla") σκηνοθετεί και η πρώτη εντύπωση δείχνει σκοτεινή και σίγουρα πιο «βαριά» από το "The Force Awakens". Από το καστ προλαβαίνουμε να δούμε, εκτός από την πρωταγωνίστρια  Felicity Jones, τους  Forest Whitaker, Diego Luna, Ben Mendelsohn (ένα πλάνο φτάνει...), Donnie Yen, Alan Tudyk και Mads Mikkelsen.

Και είναι ιδέα μας, ή στην τελευταία σκηνή όταν η πρωταγωνίστρια γυρίζει, ακούμε τη βαριά ανάσα του Darth Vader;

Update 26/5/16: Πετύχαμε και ένα αρκετά αναλυτικό clip όπου μας εξηγεί τα 10 πράγματα που μάθαμε για το "Rogue One: A Star Wars Sory", παρακολουθώντας το τρέιλερ. Επίσης, το πρώτο πόστερ που κυκλοφόρησε (και που μπορείτε να δείτε λίγο πιο πάνω) είναι πολύ εντυπωσιακό...

Update 11/8/16: Το πρώτο επίσημο full trailer είναι online και έχει δημιουργήσει θετικότατα σχόλια από τους φανς στα social media, αν και δείχνει κάπως πιο εύπεπτο σε σύγκριση με το πρώτο, έστω και αν στο τελευταίο πλάνο εμφανίζεται -επιτέλους- ο Darth Vader. Πάντως, δείχνει ένα στοίχημα για τον Γκάρεθ Έντουαρντς: πως στήνεις μια ταινία στο σύμπαν του Star Wars μεν, την οποία όμως βάσει σχεδιασμού δεν την αισθάνεσαι και τόσο Star Wars; Ένα στοίχημα που από τα πλάνα που παρακολουθούμε, δείχνει να το κερδίζει, με μια πιο σκοτεινή, ατμοσφαιρική ματιά. Μένει να τον δικαιώσουν και οι νεαροί πρωταγωνιστές του με τις ερμηνείες τους... Α.Κ.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos