Ολοκαίνουριο, πορωτικό τρέιλερ για το "Game Of Thrones 5"!

Δημοσίευση: 28 Νοε. 2014, 01:35

Ο επίσημος λογαριασμός του Game Of Thrones στο twitter δημοσίευσε ένα νέο ιστότοπο, τον ThreeEyedRaven.com, με tweet το οποίο σε προσκαλεί να εγγραφείς για να λαμβάνεις ενημερώσεις μέσω twitter ή μηνύματος (για συγκεκριμένες χώρες).

Κατά πάσα πιθανότητα αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε το HBO για να οδηγήσει τελικά κάποια στιγμή στο τρέιλερ της 5ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς. Αν και το κανάλι δεν δίνει λεπτομέρειες παρά μόνο υπόσχεται πως κάποια στιγμή όλα αυτά θα έχουν νόημα.

Όσοι επιλέγουν να εγγραφούν μέσω twitter λαμβάνουν ένα μήνυμα που τους ενημερώνει πως έχουν και εκείνοι πλέον το χάρισμα να βλέπουν το μέλλον. Μαζί και ένα teaser δευτερολέπτων με τη φωνή της Μελισάνδρης όταν είχε προειδοποιήσει την Αρια ότι μέσα της ζει το σκοτάδι κι ότι θα προκαλέσει αμέτρητους θανάτους.

Εντάξει, το πιάσαμε το υπονοούμενο, η Άρια θα σπείρει στον 5ο κύκλο.

Άλλος κανείς;

Update 17/12/14: Το ΗΒΟ έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser στο οποίο βλέπουμε φευγαλέα πλάνα από την 5η σεζόν του «Game of Thrones» και το οποίο ανέβηκε στο επίσημο site της σεζόν, threeeyedraven.com. Δείτε την Sansa να κοιτάζει ευθεία στο φακό, τον Tyrion μελαγχολικό, το δωμάτιο του Θρόνου στο King’s Landing καλυμμένο με χιόνι, μεταξύ άλλων..

Update 30/1/15: Διέρρευσε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την 5η σεζόν! Το HBO πρόβαλλε (όπως είχε προαναγγείλει) χθες βράδυ τα δύο τελευταία επεισόδια του 4ου κύκλου σε ΙΜΑΧ κινηματογράφους και αμέσως μετά το τέλος της προβολής, έπαιξε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την 5η σεζόν της πολυαναμενόμενης επικής φαντασιακής τηλεοπτικής σειράς. Και επειδή δεν βρισκόμαστε στο Ουέστερος, αλλα΄στο 2015 στο Λος Άντζελες, κάποιος το τράβηξε και το ανέβασε. Και είδαμε ΠΟΛΛΑ. Μάχες και μονομαχίες εντός και εκτός του Τείχους. Τον Littlefinger να οργανώνει εκδίκηση με την Sansa, τον Tyrion να βρίσκεται (με μούσι) σε ένα νησί εξόριστος (και κρυμμένος), την Margaery κυρίαρχη του παιχνιδιού πλέον να παντρεύεται τον Tommen, την Daenerys να δηλώνει "Δεν θα σταματήσω τον τρόχο. Θα τον σπάσω" και φυσικά την "ζουμερή" συνομιλία μεταξύ Varys και Tyrion: "Τα επτά βασίλεια χρειάζονται έναν βασιλιά που να λατρεύεται από εκατομμύρια, με τον δυνατό στρατο που του αξίζει και το σωστό βασιλικό όνομα". "Καλή τύχη για να τον βρείτε". "Ποιος μίλησε για άντρα;". Ψηθήκατε; Αυτά και άλλα πολλά από τις 12 Απριλίου και έπειτα...

Update 28/2/15: Στον αέρα και ένα teaser μισού λεπτού, με τον Τζον Σνόου να προσπαθεί να "τουμπάρει" στο μιλητό τον ηγέτη των Βόρειων, Μανς Ρέιντερ, αλλά και το πρώτο επίσημο πόστερ που φανερώνει δύο μεγάλες αποκαλύψεις: τον ένα από τους δράκους της Ντανέρις Ταργκάριεν ξανα στο κόλπο (που σημαίνει ότι θα ελευθερωθεί), καθώς και πιθανή συμμαχία του Τίριον Λάνιστερ με την Ντανέρις (εκτός και αν τον καταβροχθίσει ο Ντρόγκον...)! Οι εξελίξεις τρέχουν και η 12η Απριλίου δείχνει ολοένα και πιο κοντά...

Update 9/3/15: Νέο τρέιλερ και σίγουρα το καλύτερο από όλα μέχρι στιγμής. Σπινταρισμένα... μονταρισμένο, με την Ντανέρις να απειλεί ότι δεν θα σταματήσει τον τροχό με τους πιθανούς διεκδικητές του θρόνου, αλλά θα τον... διαλύσει, ο Στάνις Μπαράθεον να τα δίνει όλα για όλα στην τελευταία του προσπάθεια να κυριαρχήσει και τον Τζον Σνόου να προειδοποιεί πως... winter is coming με ότι και αν φέρνει μαζί του (τους White walkers).... Γαμάτο τρέιλερ και πολύ πορωτικό! Και θυμίζουμε ότι από φέτος, όσοι έχουν Nova θα το βλέπουν ταυτόχρονα με ΗΠΑ!

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos