Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Ο Τζακ και ο Χαβιέ είναι εδώ!

Δημοσίευση: 3 Οκτ. 2016, 10:38

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί συνεχίζουν να κάνουν ταινίες για τους Πειρατές της Καραϊβικής, ένα franchise εμφανώς πολυκαιρισμένο και εξαντλημένο σε εμπνεύσεις, να σας υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής οι ταινίες του έχουν αποφέρει συνολικά έσοδα 3,7 δισεκατομμυρίων δολλαρίων παγκοσμίως.

Στον ίδιο (δημιουργικό, αλλά και εισπρακτικό) δρόμο δείχνει ότι θα βαδίσει και το Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales, παρά το γεγονός ότι ο κεντρικός του πρωταγωνιστής πρόσφατα έμπλεξε σε ένα ταραχώδες διαζύγιο, γεγονός που ίσως να επηρέαζε την δημόσια εικόνα του (και άρα την απήχησή του στα ταμεία).

Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν συνέβη για τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος επιστρέφει στον safe ρόλο του Κάπτεν Τζακ Σπάροου, ώστε να πάρει τα πάνω του, μετά από αλεπάλληλες λάθος επιλογές (και ξεζουμισμένες ερμηνείες) στην καριέρα του (άντε, ας εξαιρέσουμε το Black Mass). Μαζί του και οι Ορλάντο Μπλουμ, Τζόφρι Ρας, Πενέλοπε Κρουζ, με κεντρικό νέο πρόσωπο τον Χαβιέ Μπαρδέμ σαν τον μοχθηρό Κάπτεν Σαλαζάρ που αναζητά τον Τζόνι για εκδίκηση. Μαζί του και η φρέσκια πιτσιρίκα Κάγια Σκοντελάριο, αλλά και η ταλαντούχα Ιρανή Γκολσιφτέχ Φαραχανί, ενώ σκηνοθετούν οι Νορβηγοί Γιόακιμ Ρόνινγκ & Έσπεν Σάντμπεργκ του "Kon Tiki" σε σενάριο του Τζεφ Νέιθασον (Catch me if you can, The terminal, Tower heist).

Tέλος, στα γυρίσματα συμμετείχε και η Τόνια Σωτηροπούλου σε έναν μικρό ρόλο και μένει να δούμε αν "επέζησε" του τελικού μοντάζ. Της το ευχόμαστε.

Η ταινία αναμένεται καλοκαίρι 2017.

Update 6/2/17: Ο Τζακ Σπάρου είναι εδώ! Αγνώριστος, μετά βίας τον αναγνωρίζεις μέσα στην λασπουριά, είναι σαν να έχει κάνει αμμόλουτρο, αλλά είναι εδώ! Στο νέο τρέιλερ για το "Pirates Of The Carribean: Dead Men Tell No Tales" που προβλήθηκε στα πλαίσια του χθεσινού τελικού στο Super Bowl, είδαμε αρκετά: τον Τζέφρι Ρας με... ρόζους, τον Χαβιέ Μπαρδέμ πιο τρομακτικό από ποτέ, την Γκολσιφτέχ Φαραχανί γουλί, την Κάγια Σκοντελάριο να καταλήγει στην ακτή με τρυφερό see through και άλλα ενδιαφέροντα. 26 Μαϊου 2017 θα τα δούμε όλα.

Update 27/3/17: Η παραγωγή παίζει γερά το χαρτί του Χαβιέ Μπαρδέμ/Σαλαζάρ, καθώς το νέο teaser είναι προσαρμοσμένο πάνω του και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αναζητά εκδίκηση από τον Τζόνι Ντεπ/Τζακ Σπάροου. Και μάλλον σοφά πράτει, διότι ο Μπαρδέμ είναι ένας από τους ελάχιστους λόγους για να υποστούμε το 5ο κεφάλαιο ενός μάλλον ξεζουμισμένου -τουλάχιστον θεματικά- franchise...

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos