O Tομ Χάρντι είναι ο Venom! Τρέιλερ-δηλητήριο

Δημοσίευση: 8 Φεβ. 2018, 19:58

Η πρώτη spin-off ταινία από το σύμπαν της Marvel έρχεται από την Sony (σας είχαμε ενημερώσει πριν αρκετούς μήνες) και έχει πρωταγωνιστή τον Tομ Χάρντι ως Venom!
Ο αντιηρωϊκός χαρακτήρας του Eddie Brock, καταλαμβάνεται με έναν εξωγήινο συμβιωτικό οργανισμό και αποκτά υπερδυνάμεις. Ο σκηνοθέτης του "Zombieland", Ruben Fleischer είναι στο τιμόνι και πληροφορίες θέλουν να έχει λάβει R-rating στις ΗΠΑ και όχι το τυπικό PG-13 που συνήθως παίρνουν οι superhero ταινίες.
Το teaser δείχνει σαφώς πιο "ενήλικο" και σκοτεινό, μακριά από την χαλαρότητα του "Spider-Man: Homecoming" (άγνωστο αν θα συνδεθούν οι ταινίες) αλλά πουθενά δεν βλέπουμε τον Venom (ορθά) παρά μόνο τον χαρακτήρα του Brock.

Στις έως τώρα ταινίες του Spider-Man η παρουσία του ήταν μηδαμινή, με το ντεμπούτο του να γίνεται στο "Spider-Man 3" το 2007 με τον Topher Grace να τον υποδεύεται. Δείτε τον στο παρακάτω video.
Πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου. Μαζί του Μισέλ Ουίλιαμς και ο Ριζ Αχμέντ.

Update 24/4/18: Πολύ υποσχόμενο επίσημο τρέιλερ!

Update 30/7/18: Άλλο ένα πολύ δυνατό τρέιλερ, full στο cgi βέβαια, αλλά σαφώς πιο σκοτεινό και πιο "ακατάλληλο" σε σχέση με τα υπόλοιπα της Marvel...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos