Ο Μπεν Άφλεκ υπέρ...λογιστής στο "The accountant"

Δημοσίευση: 20 Μαΐου 2016, 10:47

Kάπου μεταξύ... Στιβ Νας και Τζέισον Μπορν, ο Μπεν Άφλεκ κάνει ένα διάλειμμα από τα μπατμανιλίκια και πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Γκάβιν Ο' Κόνορ (των Warrior & Pride And Glory, αλλά και του μετριότατου περυσινού Jane's got a gun), όπου υποδύεται έναν λογιστή... όχι και τόσο φυσιολογικό.

Ο Κρίστιαν Γουλφ είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει.

Η ταινία είναι βασισμένη σε σενάριο του Μπιλ Ντιμπούκ («The Judge»), ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Τζέι Κέι Σίμονς, Άννα Κέντρικ, Τζον Μπέρντχολ, Τζον Λίθγκοου. Στις ελληνικές αίθουσες θα το δούμε στις 20 Οκτωβρίου, από την Tanweer.

Update 29/7/16: Nέο τρέιλερ, με τον Batman να συναντά τον Comissioner Gordon και τον... Punisher. Δείχνει αρκετά σκοτεινό και του δίνουμε και έναν πόντο παραπάνω για το "Everything in it's right place" των Radiohead στην μουσική υπόκρουση! 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos