Ο "Luke Cage" του Netflix είναι εδώ και κάνει επίδειξη δύναμης

Δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2016, 13:37

To Νetflix συνεχίζει να... ασχολείται με σούπερ ήρωες της Marvel και μετά την Jessica Jones διαλέγει έναν που δεν είναι ιδιαίτερα διάσημος στο ευρύ κοινό, αλλά είναι θρύλος στα κόμικ.

Συγκεκριμένα, ο Luke Cage μετά από ένα σαμποταρισμένο πείραμα αποκτά υπερφυσική δύναμη και άτρωτο δέρμα και γίνεται φυγάς προσπαθώντας να ξαναχτίσει τη ζωή του στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Σύντομα όμως θα αναγκαστεί να βγει από τις σκιές και πρέπει να δώσει μια μάχη για την καρδιά της πόλης του – κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με ένα παρελθόν που είχε προσπαθήσει να θάψει.

Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μάικ Κόλτερ (εμφάνισε τον εν λόγω χαρακτήρα στην πρώτη σεζόν του Jessica Jones, ενώ ίσως τον έχετε προσέξει στα Good wife & The following) θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ συμπρωταγωνιστούν ο Μαχερσάλα Άλι (ο Ρέμι Ντάντον από το House Of Cards), η Ροζάριο Ντόσον, ο Φράνκι Φεζόν (Banshee), η Σόνια Μπράγκα κ.α.

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς αποκαλύφθηκε στην Comic-Con του Σαν Ντιέγκο και είναι γεμάτο ένταση.

Update 9/8/16: Και κανονικό τρέιλερ έχουμε πλέον, με περισσότερες λεπτομέρειες, περισσότερους χαρακτήρες, δίνει ξεκάθαρο στίγμα και όλοι συντονιζόμαστε για τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν και θα ανέβουν όλα τα επεισόδια στο Netflix... Kαι με σούπερ σάουντρακ, από όσα μπορούμε να συμπεράνουμε.

Update 27/9/16: Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ανεβαίνει η σειρά στο Netflix και ένα τελικό, στυλιζαρισμένο και με σπουδαίες μουσικές, τρέιλερ, έρχεται να μας υπενθυμίσει γιατί δεν πρέπει να το χάσουμε! 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2016, 13:37
Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2016, 17:46
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos