"O Γλάρος": Η Σίρσα Ρόναν συνεχίζει τις σωστές επιλογές

Δημοσίευση: 7 Μαρτίου 2018, 14:55

Η Saoirse Ronan, αν και είναι μόλις 23, έχει καταφέρει να βρεθεί 3 φορές υποψήφια για Όσκαρ, εκ των οποίων τα δύο για Α γυναικείου (Brooklyn, Lady Bird). Φαίνεται πως η ηθοποιός ξέρει να κάνει σωστές επιλογές ρόλων, και αυτό το σερί επιτυχημένων επιλογών θα συνεχιστεί, αν κρίνουμε από το πρώτο τρέιλερ της νέας της ταινίας, «The Seagull» («Ο Γλάρος»).

Μπορεί το τρέιλερ να μην δελεάζει για κάτι που θα καταφέρει να γίνει το απόλυτο hit, αλλά εκπληρώνει το σκοπό του, βασιζόμενο κυρίως στο εξαιρετικό καστ. Στον «Γλάρο», εκτός από την Ronan, πρωταγωνιστούν η Annette Benning, που τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δριμύτερη, η Elizabeth Moss, ο Corey Stoll (House Of Cards, The Strain)  και ο βετεράνος Brian Dennehy. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο κλασικό έργο του Άντον Τσέχωφ, και μιλάει για μία καταξιωμένη ηθοποιό (Benning) που επισκέπτεται τον αδερφό της (Dennehy) και τον γιό της στο εξοχικό σπίτι. Φέρνει μαζί της έναν επιτυχημένο συγγραφέα (Stoll) και το δράμα αρχίζει.

Από το τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι δεν θα είναι ένα καθαρά δραματική υπόθεση αλλά υπάρχουν στοιχεία χιούμορ και μία διάθεση για διασκέδαση, κυρίως με τον χαρακτήρα της Moss, που μοιάζει μεθυσμένη.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Michael Mayer, που επιστρέφει μετά την τελευταία του ταινία το 2005, «Flicka», με σεναριογράφο τον ίδιο και τον συγγραφέα Stephen Karam. Σύμφωνα με το EW, η ταινία γυρίστηκε μέσα σε 21 μέρες. 

Παύλος Γκουγιάννος

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos