O "Δαυίδ" Μπίλι Μπομπ Θόρντον τα βάζει με τον "Goliath"

Δημοσίευση: 12 Aug 2016, 12:39

Έτσι όπως ξεφυτρώνουν, δεν τις προλαβαίνουμε.

Νέα τηλεοπτική σειρά με σπουδαίο καστ και πολλές προοπτικές, δείχνει το "Goliath" των Ντέιβιντ Κέλι, Τζόναθαν Σαπίρο, δημιουργών των "Ally McBeal" & "Boston Legal". 

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον υποδύεται έναν μικροδικηγόρο («Δαυίδ») που αντιμετωπίζει σε δίκη στην Καλιφόρνια έναν Γολιάθ μια εταιρεία Αεροδιαστημικής της οποίας ο γενικός διευθυντής έχει ως υπερασπιστή τον δικηγόρο μιας πανίσχυρης νομικής εταιρείας.

Μαζί του ο Ουίλλιαμ Χαρτ, η Μαρία Μπέλο, η Ολίβια Θέρμπλι (Stanford Prison Experiment, 5 to 7, Being Flynn), η Τάνια Ρέιμοντ (Lost) και η Νίνα Αριάντα (Florence Foster Jenkins, Tower Heist).

Πρόκειται για μία ακόμη παραγωγή του Amazon στην προσπάθεια του να αποτελέσει το αντίβαρο για τον οδοστρωτήρα Netflix και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 14 Οκτωβρίου.

Update 11/9/16: Δεύτερο τρέιλερ, με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον να υποδύεται εναν δικηγόρο που δεν έχει τίποτα να χάσει, την ίδια στιγμή που μαζί με την ομάδα του μπλέκονται σε μια συνομωσία που ισως απειλήσει την ίδια του την ζωή...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos