Νέα καλτίλα από τον Tommy Wiseau

Δημοσίευση: 25 Φεβ. 2018, 15:21

Αν σας έλειψε ο Tommy Wiseau, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του καλτ «The Room», του λεγόμενου «Πολίτη Κέιν» των κακών ταινιών, κάντε υπομονή γιατί επιστρέφει με νέο πρότζεκτ. Ο σύγχρονος Ed Wood, όπως έχει ονομαστεί, και ο Greg Sestero, που συμπρωταγωνίστησε στο «The Room», το οποίο γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από το «The Disaster Artist» του James Franco, θα συνεργαστούν ακόμα μία φορά στην νέα ταινία «Best F(r)iends», το σενάριο της οποίας έχει γράψει ο Sestero, ενώ μαζί με τον Wiseau αποτελούν το πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Η υπόθεση της ταινίας αφορά έναν περίεργο νεκροθάφτη (Wiseau), που όταν γνωρίζει τον Jon Kortina (Sestero), αποφασίζουν να ανοίξουν μία επιχείρηση. Αλλά η απληστία και η ζήλια σύντομα θα έρθουν στο προσκήνιο, με αποτέλεσμα ο Kortina να φύγει με τα χρήματα και να αφήσει τον νεκροθάφτη. Η περιπλάνηση στις νοτιοδυτικές πολιτείες θα τους φέρει σε επαφή με άγριους και ιδιόρρυθμους χαρακτήρες, και μέσα από τις περιπέτειές τους θα πάρουν ένα πολύτιμο μάθημα για την φιλία και την αφοσίωση.

Ο Justin MacGregor σκηνοθετεί την ταινία, που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική σε δύο μέρη: το πρώτο μέρος στις 30 Μαρτίου και το δεύτερο την 1η Ιουνίου. Από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε προετοιμαστείτε για μία ακόμα ανενδοίαστα καλτ ταινία.

Παύλος Γκουγιάννος

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos