"Logan": Δείτε τα φοβερά trailer!

Δημοσίευση: 20 Οκτ. 2016, 17:06

Το trailer του "Logan", είναι όπως θέλαμε να είναι. Σκοτεινό, απαισιόδοξο με έναν κουρασμένο Χιου Τζάκμαν ως Wolverine και έναν ακόμα πιο αδύναμο Καθηγητή Xavier. Το "Hurt" με τη φωνή του Johnny Cash φορτώνει συναισθηματικά το trailer (όπως θα έκανε και σε διαφήμιση και για παιδικό γάλα, πχ...), οι X-Men έχουν χαθεί, η κόρη έρχεται και μοιάζει στον πατέρα.

Τα νύχια θα βγουν στο τέλος, και ελπίζουμε και η ταινία να φανεί αντάξια του Wolverine αλλά και του σύμπαντος των X-Men, που δέχτηκαν ένα ισχυρό χτύπημα με την τελευταία ταινίας τους.
Πρεμιέρα στις 3/3/2017.

Update 17/1/17: Η κόρη όχι απλά μοιάζει στον πατέρα, αλλά βγάζει νύχια και μοιράζει πόνο δεξιά και αριστέρα στο νέο, εξαιρετικό τρέιλερ για το "Logan". Υπερβίαιο, με σκονισμένη αισθητική και μια μεγαλοπρεπή μελαγχολία, μας δείχνει πως έπρεπε να έμοιαζαν όλα τα προηγούμενα φιλμ για τον Wolverine! Κυριολεκτικά ανυπομονούμε για να το δεούμε στο Φεστιβάλ του Βερολίνου όπου θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του (και το MOVE IT θα καλύψει την Berlinale με 5 διαπιστευμένους συνεργάτες)...

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos