"Lights out": Σβήνουν τα φώτα, έρχεται ο τρόμος

Δημοσίευση: 25 Ιουνίου 2016, 23:18

Έξυπνη ιδέα που έχουμε δει ξανά βέβαια σε Horror θριλεράκια, αλλά όχι ως κεντρική, πάνω στην οποία έχει δομηθεί το φιλμ του πρωτοεμφανιζόμενου Ντέιβιντ Σάντμπεργκ, τον οποίο επέλεξε ο Τζέιμς Ουάν (The conjuring, Saw, Insidious) που εδώ έχει αρκεστεί στον ρόλο του παραγωγού.

Το «Lights out» αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που αφήνοντας το σπίτι της, νόμιζε ότι άφησε πίσω της και τους φόβους της παιδικής της ηλικίας, όταν έσβηναν τα φώτα στο δωμάτιο που βρισκόταν.

Πλέον, ο μικρός της αδερφός, Μάρτιν, βιώνει τα ίδια ανεξήγητα και τρομακτικά γεγονότα, καθώς είναι ο μόνος που αντιλαμβάνεται μια τρομακτική οντότητα όταν πέφτει το σκοτάδι, η οποία εξαφανίζεται ότιν ανοίγουν τα φώτα...

Πρωταγωνιστούν οι Τερέζα Πάλμερ (Warm Bodies, I am number 4), Γκάμπριελ Μπέιτμαν (Annabelle), Mπιλι Μπερκ (Revolution, Twillight) και Μαρία Μπέλο (Prisoners) σε μικρότερο ρόλο.

Θα βγει στις ΗΠΑ στις 22 Ιουλίου και πρέπει να γραφτεί ότι το τρέιλερ είναι ένα από τα πιο τρομακτικά που παρακολουθήσαμε τελευταία...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos