"Light between the oceans": Οσκαρικό δράμα

Δημοσίευση: 24 Φεβ. 2016, 17:27

Αυτό αποπνέει οσκαρικό αέρα από όπου κι αν το δεις.  Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ, Ρέιτσελ Βάις, μια υιοθεσία, μια χαμένη μητρότητα, σπαραγμός, απόγνωση, λύτρωση (;), σίγουρα ένα βαρύ δράμα.

Το πρώτο τρέιλερ για το «The Light Between Oceans» του Ντέρεκ Σιαφράνς, δεν κρύβεται. Μας περιμένει ένα δυνατό δράμα που θα βασίσει πολλά στις ερμηνείες του (εξακολουθώ να μην πείθομαι προσωπικά με την Αλίσια Βικάντερ, παρά τις υποψηφιότητες), αλλά και στην αρχική ύλη από την οποία δημιουργήθηκε και δεν είναι άλλη από το μυθιστόρημα της Αυστραλέζας Μ. Λ. Στέντμαν, «The Light Between Oceans», όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν περίπου έναν χρόνο.

Αφηγείται την ιστορία ενός νιόπαντρου ζευγαριού που λειτουργούν τον φάρο σ' ένα απομακρυσμένο νησί της Αυστραλίας. Στην παραλία ξεβράζεται μια βάρκα μ' έναν νεκρό άντρα κι ένα βρέφος δύο μηνών. Ο Τομ κι η Ιζαμπελ αποφασίζουν να μεγαλώσουν το παιδί σα να ήταν δικό τους, όμως σύντομα η βιολογική μητέρα του παιδιού θα κάνει την εμφάνισή της.

Το voice over του Φασμπέντερ από μόνο του αρκεί...

Update 10/7/16: Νέο τρέιλερ, ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος. Με λίγο πιο πομπώδη μουσική και 2-3 γκρο πλαν με τις πρωταγωνίστριες να πλαντάζουν στο κλάμα, φοβόμαστε για βαρύ και ασήκωτο μελόδραμα, αν και έχουμε εμπιστοσύνη στον Φασμπέντερ...

Update 25/8/16: Άλλα δύο clip από την ταινία, υπερτονίζουν τον συγκινησιακό της χαρακτήρα και σε συνδυασμό με την μουσική του Αλεξάντερ Ντεσπλά, το φιλμ αναπνέει... οσκαρικό αέρα. Πάντως, η ημερομηνία εξόδου (2 Σεπτεμβρίου) δεν συμβαδίζει με ανάλογα όνειρα, καθ΄ςω στις αρχές Σεπτεμβρίου τα μεγάλα στούντιο συνήθως... ξεφορτώνονται πιθανές αποτυχίες ή βγάζουν φιλμ που δεν ξέρουν πως να τα "πουλήσουν". Θα δείξει... Μέχρι τότε, δείτε και φρέσκιες φωτό στην gallery.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 24 Φεβ. 2016, 17:27
Ενημέρωση: 25 Aug 2016, 23:50
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos