Η Ιζαμπέλ Ιπέρ είναι η Madame Hyde

Δημοσίευση: 18 Φεβ. 2018, 17:16

H Ιζαμπέλ Υπέρ δεν σταματά να πειραματίζεται και να αναζητά ρόλους που της εξάπτουν το ενδιαφέρον, όπως έχει παραδεχθεί η ίδια πολλές φορές. 

Στην εκκεντρική κωμωδία φαντασίας "Madame Hyde", μας δείχνει μια διαφορετική πλευρά της που νυχοπατεί πάνω στην ιστορία του βιβλίου του Robert Louis Stevenson “The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde.” Σίγουρα αυτό το βιβλίο έχει εμπνεύσει πολλούς χαρακτήρες της μικρής και μεγάλης οθόνης, αλλά, απ’ότι φαίνεται, κανέναν παρόμοιο με αυτόν που υποδύεται η Υπέρ σε αυτή την ταινία.

Μία εξαιρετική ηθοποιός που έχει εμφανισθεί σε πάνω από 100 ταινίες από την πρώτη εμφάνισή της το 1971, έχει λάβει αμέτρητα βραβεία (ανάμεσα τους το Βραβείο Στανισλάβσκι για την καριέρα της και την αφοσίωσή της στην υποκριτική), είναι μία από τις ελάχιστες γυναίκες που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού δύο φορές στο Φεστιβάλ Καννών για τα Violette Noziere και The Piano και όσον αφορά τo Madame Hyde κέρδισε βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο, ενώ στο καστ συναντάμε επίσης τους Ρομέν Ντουρίς και Χοσέ Γκαρσία.

Σε σκηνοθεσία του Σερζ Μποζόν (La France, Tip Top, Mods), η ταινία ακολουθεί την ιστορία μιας παράξενης δασκάλας φυσικής, της κυρίας Γκεκίλ, που είναι μισητή και από τους μαθητές αλλά και τους συναδέλφους της σε σημείο που μονίμως τη χλευάζουν. Είναι συνεσταλμένη, κάπως εκκεντρική, και ζεί έναν ήσυχο έγγαμο βίο μέχρι μια νύχτα με κακοκαιρία. Εκείνο το βράδυ θα την χτυπήσει κεραυνός, θα λιποθυμήσει και θα ξυπνήσει να βρεί τον εαυτό της αλλαγμένο. Αυτή η διαφορετική προσωπικότητα, η Madame Hyde, είναι μια δυναμική γυναίκα με μυστήριες δυνάμεις τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει. To τρέιλερ μας προκαλεί να την δούμε: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos