Η επιστροφή του Jigsaw

Δημοσίευση: 24 Ιουλίου 2017, 17:52

Τόσα τρομοσίκουελ παρακολουθούμε δεξιά κι αριστερά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην επαναδραστηριοποιηθεί ένας από τα πιο δημοφιλή της τελευταίας 20ετίας.

Επτά χρόνια έχουν περάσει από το έβδομο και τελευταίο κεφάλαιο των «Saw» και ένας νέος κύκλος αίματος είναι έτοιμος να ανοίξει.  

Η πρώτη ταινία του 2004 μας σύστησε τον δολοφόνο Jigsaw που υποβάλλει τα θύματά του σε γρίφους και δοκιμασίες, προτού τα θανατώσει με φριχτά βασανιστήρια ως απονομή «κοινωνικής δικαιοσύνης».

Οι επόμενες άρχισαν να υπολείπονται σταδιακά σε ποιότητα, αν και διατήρησαν έναν φανατικό πυρήνα θαυμαστών.

Φέτος, στις 27 Οκτωβρίου, ο Jigsaw επιστρέφει στην ομώνυμη πλέον ταινία που επιχειρεί να ζωντανέψει ξανά το franchise και στο πρώτο τρέιλερ είναι ευδιάκριτα πολλά γνώριμα τεχνάσματα και φυσικά η φιγούρα του ίδιου του John Kramer/Jigsaw, αν και μένει να δούμε πως θα τον αναστήσουν (θυμίζουμε ότι πέθανε στο Saw 3),,,

Σκηνοθετούν οι Μάικλ και Πίτερ Σπίρινγκ των πολύ καλών Daybreakers & Predestination, σε σενάριο των Πιτ Γκολντφίνγκερ (Piranha) και Τζος Στόλμπεργκ (Crawlspace). Πρωταγωνιστές είναι περιττό να αναφέρουμε, είναι άπαντες αναλώσιμοι.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos