Η Ελ Φάνινγκ είναι η "μητέρα" των Dr. Jekyl & Mr. Hyde

Δημοσίευση: 13 Απριλίου 2018, 21:09

Mετά το "Neon Demon" του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν και το "The beguiled" της Σοφίας Κόπολα, η Ελ Φάνινγκ συνεχίζει ένα σερί με πολύ ενδιαφέροντες ρόλους.

Αυτή την φορά θα πρωταγωνιστήσει στο "Mary Shelley" της Χαϊφα Αλ Μανσούρ από την Σαουδική Αραβία (σκηνοθέτιδα στο προ 5ετίας βραβευμένο στο Ρότερνταμ "Απαγορευμένο ποδήλατο/Wadjda"), όπου υποδύεται την Μαίρη Σέλεϊ, την συγγραφέα ενός από τους μεγαλύτερου λογοτεχνικού και κινηματογραφικούς μύθους στην ιστορία: Του Δρ. Τζέκιλ / Κ. Χάιντ. 

Η ταιινία ασχολείται με την ζωή της ομώνυμης λογοτέχνιδας, καθώς επίσης και περιστατικά της ζωής της που την επηρέασαν ώστε να δημιουργήσει αυτό το πολυδιαβασμένο βιβλίο, σε μια εποχή όταν οι γυναίκες δεν θεωρούνταν "ικανές" για αντίστοιχου είδους λογοτεχνήματα. 

Συμπρωταγωνιστούν οι Ντάγκλας Μπουθ (Jupiter Ascending, Pride And Prejudice And Zombies), Μέισι Ουίλλιαμς (Η Άρια από το GOT), Τζόαν Φρόγκατ (Downton Abbey), Στίβεν Ντιλέιν (ο Στάνις Μπαράθεον από το GOT), Μπελ Πόουλι (The diary of a teenage girl),  η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 25 Μαϊου, ακολουθεί ένα αρκετά... αναλυτικό τρέιλερ: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos