"Florida project": Συγκινητικός Νταφόε

Δημοσίευση: 21 Aug 2017, 14:46

Μπορεί στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών, να εντυπωσίασαν ανεξάρτητοι τίτλοι όπως το «The killing of sacred deer» του Γιώργου Λάνθιμου, το «The beguiled» της Σοφίας Κόπολα, ή το «Wonderstruck» του Τοντ Χέινς, αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν το «Florida Project» που εντυπωσίασε όσους το παρακολούθησαν σε μια προβολή «off spotlight».

Πρόκειται για το νέο φιλμ του Σον Μπέικερ, του σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας μεγάλου μήκους που γυρίστηκε εξ’ολοκλήρου με iPhone (θυμηθείτε την κριτική μας εδώ), στο οποίο ήδη συζητιέται με διθυράμβους η ερμηνεία του Ουίλεμ Νταφόε...

Aφορά στην ιστορία της Moonee, μιας εξάχρονης κοπέλας η οποία ζει σε ένα μοτέλ με την "επαναστάτρια" μητέρα της την Halley, ενώ την προσέχει ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος κατοικιών που μένουν Βobby. Μια περιπέτεια στον μικρό κόσμο του παιχνιδιού της Moonee και των φίλων  της αλλά και της  πραγματικότητας με την μητέρα της να προσπαθεί να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για την κόρη της και τον Bobby να αναπτύσσει μια στοργική σχέση πατέρα-κόρης μαζί της.

Το γλυκόπικρο τρέιλερ αφήνει μια γλύκα στο τέλος μαζί με ένα ιδιοσυγκρασιακό χιούμορ και υπερθεματίζει μια ερμηνεία του Νταφόε σε πολύ διαφορετικό τόνο από ότι μας έχει συνηθίσει. 

Θα ξεκινήσει από το Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και θα προβληθεί τον Οκτώβρη από την εταιρεία παραγωγής A24, με σαφείς οσκαρικές βλέψεις... Stay tuned!!!

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos