"Fantastic Beasts 2": Η μαγεία επιστρέφει

Δημοσίευση: 14 Μαρτίου 2018, 15:13

Η μαγεία επιστρέφει. Στο επερχόμενο σίκουελ του David Yates «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald», οι περιπέτειες του Newt Scamander επανέρχονται 2 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Στην νέα ταινία πρωταγωνιστούν οι Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller, Jude Law, Johnny Depp και Zoe Kravitz.

Στο τέλος του «Fantastic Beasts and Where To Find Them», ο Newt και οι φίλοι του αποκαλύπτουν τον σκοτεινό μάγο Gellert Grindelwald (που τον έκανε ο Colin Farrell, μετά ο Johnny Depp), ο οποίος αιχμαλωτίστηκε από  το συνέδριο MACUSA. Ο Grindelwald σχεδίασε να αποδράσει και έχει πλέον βαλθεί να συγκεντρώσει νέους ακολούθους για τον σκοπό του (δηλαδή την επιθυμία του να ανυψώσει τους καθαρόαιμους μάγους έναντι των άλλων).

Στο «The Crimes of Grindelwald»  βλέπουμε τον Newt πάλι στον αγώνα εναντίον του Grindelwald, έχοντας την βοήθεια του  Albus Dumbledore (Jude Law), και μαζί θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν και να καταπολεμήσουν την αυξανόμενη δυσαρέσκεια στον κόσμο της μαγείας. Ορισμένες υποπλοκές της νέας ταινίας είναι η επιστροφή του Ezra Miller ως Credence Barebone (που θεωρούταν νεκρός στο τέλος της πρώτης ταινίας), η προσωπική σχέση του Dumbledore με τον Grindelwald και ο πόνος που του έχει προξενήσει, ίσως ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Newt, στην Tina (Waterston) και στην Leta Lestrange (Kravitz).

Σίγουρα θα δούμε και αρκετά νέα φανταστικά ζώα. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 16 Νοέμβρη, ενώ μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το πρώτο τρέιλερ, που μας συστήνει και τον Jude Law ως μάγο.

Παύλος Γκουγιάννος

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos