"Extraction"

Δημοσίευση: 22 Νοε. 2015, 19:49

Aν εξαιρέσει κανείς το "Looper", τα δύο "R.E.D.", άντε και τα "Expendables" (που είναι μια κατηγορία μόνα τους) ο Μπρους Ουίλις μετρά ένα σερί μέτριων μέχρι απογοητευτικών ταινιών στα 10s, είτε μετέχοντας σε κομεντί/περιπέτειες (Lay the favourite, Cop out), είτε... σκέτο σε κλασσικές περιπέτειες (Setup, Catch 44, The cold light of day, G.I. Joe Retaliation, The prince, Vice και φυσικά η αποτυχημένη συνέχεια του 2013 στο A good day to die hard).

Η μία καρικατουρέ ερμηνεία διαδέχεται την άλλη σε βαθμό εκνευριστικό. Θα τον δούμε σε μια περιπέτεια της προκοπής μετά από καιρό;

Το τρέιλερ του "Extraction" είναι δυναμικό (βοηθά και η Τζίνα Καράνο που μοιράζει κλωτσομπουνιές δεξιά κι αριστέρα), παίζει ξανά με το στερεότυπο πατέρα - γιού όπως και στο A good day to die hard (αυτή την φορά ο φιος Κέλαν Λουτζ θα επιχειρήσει -με την βοήθεια της Καράνο- να απελευθερώσει τον όμηρο πρώην πράκτορα της CIA, πατέρα του), ας ελπίσουμε το σενάριο του Μαξ Άνταμς (Heist) να μην είναι γραφικό και απλοϊκό όπως σχεδόν σε όλα τα προαναφερθέντα φιλμ.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos