"Eva": Το πρώτο παιδί-ρομπότ με συναισθήματα

Δημοσίευση: 1 Μαρτίου 2015, 19:32

Το πρώτο τρέιλερ για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας "Eva", έρχεται να επιβεβαιώσει την πρόβλεψη ότι ανήκει στο νέο trend των τελευταίων μηνών αυτό των Artificial Intelligence sci-fi, ακολουθώντας τα βήματα των "Her", "Chappie", "Ex-Machina" και φυσικά του "Avengers: Afe of Ultron". 

Ο Ντάνιελ Μπρουλ υποδύεται έναν διάσημο επιστήμονα γενετικής που θα προσπαθήσει να ενσωματώσει ένα λογισμικό πλήρους συναισθηματικής "κατάρτισης" σε ένα παιδί-ρομπότ. Επιστρέφοντας στην πόλη μου μεγάλωσε, διαπιστώνει ότι ο αδερφός του παντρέυτηκε την πρώην του και έχουν μια εννιάχρονη  κόρη, την Εύα, η οποία του τραβάει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή...

Υπολείπεται σαφώς σε μπάτζετ, παράμετρος που ωθεί τον σκηνοθέτη Κίκε Μάιλο σε πιο μίνιμαλ και ατμοσφαιρική προσέγγιση, γεγονός όχι απαραίτητα κακό, ενώ δείχνει ότι κρύβει και ένα twist, αν και θα πρέπει να τονιστεί ότι το φιλμ είναι παραγωγής 2011 και ολοκληρώθηκε προ τριετίας. Συμπρωταγωνιστούν ακόμη η Μάρτα Ετούρα ("Θυρωρός"), ο Αλμπέρτο Άμαν ("Διατριβή για έναν φόνο") και ο Λουίς Ομάρ ("Τα μάτια της Τζούλια", "Κακή εκπαίδευση"). 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos