Eπικό τρέιλερ για το δεύτερο Deadpool!

Δημοσίευση: 15 Νοε. 2017, 18:03

Eντάξει. Φανταστικό το δεύτερο τρέιλερ για το Deadpool 2. Απλά επικό. 

Με τον Ράιαν Ρέινολντς σε φουλ Bob Ross mode, ξέρετε, εκείνον τον γραφικό κυριούλη με την αφάνα που μας μάθαινε ζωγραφική, αν δεν μας είχε προηγουμένως πάρει ο ύπνος από την υπνωτιστική ground level φωνή του.

Ο Deadpool λοιπόν προσπαθεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σαν ζωγράφος, δεν μας πείθει εννοείται ούτε στο παραμικρό, αλλά τα λέει ωραία και το clip περιέχει και μερικά δευτερόλεπτα με σκηνές δράσης τούμπανο.

Θυμίζουμε ότι αναμένεται στους κινηματογράφους την 1η Ιουνίου του 2018, σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιτς (John Wick, Atomic Blonde). Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε το πρώτο -not so funny- teaser.

Update 4/12/17: Με αφορμή την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένων tattoo artist στο Φεστιβάλ Comic-Con της Βραζιλίας, όπου θα προσφέρονται για να χτυπήσουν tattoo σχετικό με Deadpool σε όποιον τον επιθυμεί, ο Ράιαν Ρεέινολντς στήνει ένα απολαυστικό σκετσάκι-μονόλογο, στο οποίο μιλά "φαρσί" τα βραζιλιάνικα (με λίγο πιο λεπτή φωνή βέβαια) προσκαλώντας τα εκατομμύρια των βραζιλιάνων κατοίκων στην εκδήλωση. Το ονόμασαν τρίτο teaser trailer, κανένα πρόβλημα από εμάς, καλή επτυχία!

Update 7/2/18: Νέο super cool τρέιλερ, με το οποίο μας συστήνει (με τον δικό του, ξεχωριστό, τρόπο βέβαια), τον αντίπαλό του, τον badass Cable του Τζος Μπρολίν!

Update 21/3/18: Ας σταματήσουμε όλοι και όλες ότι κάνουμε για σχεδόν 2 λεπτά και ας παρακολουθήσουμε το επίσημο τρέιλερ:

Update 19/4/18: Τελικό τρέιλερ, έναν μήνα πριν το δούμε (επιτέλους) στις αίθουσες. Και φυσικά, οι ατάκες δεν έχουν σταματημό: You never forget your second time. From the studio that killed Wolverine. So dark (what you just said), are you sure you're not from the DC universe?

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos