"The disappointments room": Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ σε horror

Δημοσίευση: 25 Aug 2016, 09:08

Σε action καταστάσεις την είχαμε συνηθίσει, με τόσα Underworld, αλλά και το "Total Recall". Έκτοτε όμως έχουν περάσει ήδη 4 χρόνια και οι πιο "χαλαρές" επιλογές που ακολούθησε η Κέιτ Μπεκινσέιλ στην καριέρα της, χωρίς να τις λες κακές (The face of an angel, Absolutely anything, Love & friendship), δεν την δικαίωσαν. 

Οπότε... back to action με το επόμενο Underworld (Βlood wars) που θα βγει το 2017, αλλά μέχρι τότε (για να βγαίνει και κάνα δολλάριο για τα τρέχοντα έξοδα) η 43χρονη Λονδρέζα επιχειρεί μια στροφή προς τον τρόμο. Αρχικά με το προπέρσινο, πιο... γοτθικό "The Stonehearst Asylum" και φέτος με το (όπως δείχνει το τρέιλερ) κλασσικό jump scare horror, "Τhe disappointments room", όπου υποδύεται μια μητέρα, η οποία με τον 5χρονο γιο της αγοράζει μια παλιά έπαυλη και ανακαλύπτει ότι στην σοφίτα υπάρχει ένα κλειδωμένο δωμάτιο. Ε, όπως θα μαντέψατε, την τρώει να το ανοίξει...

Σκηοθετεί ο Ντι Τζέι Καρούσο (The salton sea, Taking lives, Disturbia) σε σενάριο του πρωταγωνιστή του Prison Break, Ουέντγουορθ Μίλερ (έγραψε και το Stoker του Παρκ Τσαν Γουκ) και στο υπόλοιπο καστ τον νέο ΜακΓκάιβερ, Λούκας Τιλ (ο Havoc από τα X-Men), τον καρατερίστα Τζέραρντ ΜακΡάνεϊ (House of cards) και την Μικαέλα Κόνλιν (Bones). 

Θα βγει σε περιορισμένη διανομή και σε video on demand, στις 9 Σεπτεμβρίου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos