Destination Wedding: Keanu Reeves & Winona Ryder ξανά μαζί

Δημοσίευση: 18 Μαΐου 2018, 18:05

Δύο εμβληματικοί ηθοποιοί στα τέλη 80s και στα 90s, ξανασμίγουν μαζί στο ίδιο φιλμ. Winona Ryder και Keanu Reeves θα συμπρωταγωνιστήσουν στο Destination Wedding, 12 χρόνια μετά το Scanner Darkly του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

Αρχικά βρέθηκαν μαζί στην μεγάλη οθόνη στο Dracula του Φράνσις Φορντ Κόπολα  το 1992, ενώ τους είδαμε ξανά στο προ 9ετίας «Private Lives of Pippa Lee» της Ρεμπέκα Μίλερ, αν και όχι σε βασικούς ρόλους.

Φέτος θα τους δούμε πάλι μαζί σε μία ταινία, που από όσο φαίνεται στο τρέιλερ πρόκειται για μία αστεία και ειλικρινή ρομαντική κωμωδία, η νέα ταινία του Victor Levin με τίτλο “Destination Wedding.” Ο Reeves με την Ryder θα γνωριστούν σε έναν γαμό (για την ακρίβεια πρίν φτάσουν στον γάμο, όπως θα δείτε στο τρέιλερ) και χάριν της τρομερής αμηχανίας τους θα δεθούν. Αν καταλάβαμε καλά από το τρέιλερ, στην αρχή οι δύο τους θα αναγκαστούν να περάσουν χρόνο μαζί όντας αντικοινωνικά όντα, μέχρι που η σχέση ‘ανάγκης’ θα μετεξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Ο Levin, που ανάμεσα σε άλλα έχει σκηνοθετήσει το “5 to 7” αλλά έχει λειτουργήσει και ως παραγωγός του “Mad Men,” δήλωσε σε συνέντευξή του: «Ως σκηνοθέτης έχω το προνόμιο να συνεργαστώ με δύο ανθρώπους που γνωρίζονται για πολλά χρόνια. Οι δυό τους έχουν εξαιρετική χημεία, πράγμα σημαντικό για μία ρομαντική ιστορία ... ο Keanu και η Winona είναι πασίγνωστοι ηθοποιοί επειδή έχουν ταλέντο για την υποκριτική αλλά και επειδή δουλεύουν πολύ σκληρά. Αλλά, μέσα σε όλα, φροντίζουν να διατηρούν τα πράγματα χαλαρά. Έκαναν πρόβα τον διάλογό τους μαζί, βοηθούσαν ο ένας τον άλλο, και έκαναν τους πάντες να γελάσουν. Ήταν αξιαγάπητοι. Η ταινία πρόκειται για αυτούς, για τους χαρακτήρες τους, το γέλιο και για την δύναμη της αγάπης που επουλώνει τις πληγές» .

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos