/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα

"Death Wish": Ο Μπρους Ουίλις είναι ο Τσαρλς Μπρόνσον

Ο Ιλάι Ροθ ανέλαβε να τρέξει το reboot της σειράς ταινιών Death Wish με σκοπό να επαναφέρει τον Μπρους Ουίλις σε σοβαρό action hero / vigilante φιλμ μετά από αρκετά χρόνια.

Πρόκειται για το ομώνυμο φιλμ των 70s με τον Τσαρλς Μπρόνσον στον δρόμο του εκδικητή που παίρνει τον νόμο στα χέρια του, για να πάρει εκδίκηση μετά τον θάνατο της συζύγου του και τον βιασμό της κόρης του από μία ομάδα ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι του.

Το πρώτο trailer του σύγχρονου Death Wish δόθηκε στη δημοσιότητα, με τον Ουίλις στον ρόλο του φιλήσυχου αρχικά, γιατρού, που όταν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη στους δράστες της επίθεσης κατά της οικογένειάς του, αποφασίζει να δράσει ο ίδιος. Το Σικάγο μόλις βρήκε έναν φύλακα άγγελο -ή μήπως, έναν υπερβολικά σκληρό τιμωρό;

Κάπου μεταξύ Taken και Die Hard, το τρέιλερ δείχνει ενδιαφέρον με AC/DC στο σάουντρακ, αλλά χωρίς το στίγμα του Ροθ σε κανένα πλάνο και τίποτε περισσότερο από μια σκληροτράχηλη και σφιχτοδεμένη περιπέτεια.

Όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα και κακό, βέβαια. Πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου.

Update 14/2/18: Το πρώτο clip είναι σύντομο, όσο edgy χρειάζεται, με τον Μπρους ίσως και λίγο περισσότερο cool από όσο θα έπρεπε, αλλά είναι to the point: 

Δημοσίευση: 6 Aug 2017, 13:58
Συντάκτης: