"Colossal": Η Ανν Χάθαγουεϊ σε Wii με ιαπωνικό τέρας!

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2017, 00:54

Μπορεί να μάθαμε τον Νάτσο Βιγιαλόντο με το ιδιαίτερο και αξιοπρόσεκτο "Timecrimes" πριν περίπου δέκα χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ισπανός σκηνοθέτης μας έδωσε ανάλογες αφορμές στη συνέχεια: τα "Extraterrestrial" & "Open windows", μάλλον ημιτελείς προσπάθειες (παρά τις συμπαθητικές κεντρικές ιδέες τους) μπορούν να χαρακτηριστούν στον καμβά των sci-fi horror flicks, ίσως περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αυτοτελείς μικρού μήκους ιστορίες που πρόσφερε στα σπονδυλωτά "The ABC's of death" & "V/H/S viral".

Αυτή την φορά ο 40χρονος δημιουργός προσθέτει και λίγο χιούμορ στο μίγμα και μοιάζει να έχει την καλύτερη ιδέα του μέχρι στιγμής, προσπαθώντας να αναμίξει κωμωδία με monster horror, όπως σας γράψαμε πριν αρκετούς μήνες

Στο «Colossal», η Αν Χάθαγουεϊ υποδύεται την Γκλόρια, μια χύμα τύπισα που χωρίζει και επιστρέφει στην γενέτειρά της και στον πρώην κολλητό της. Μια ημέρα που ξυπνάει μετά από ένα από τα συνηθισμένα της μεθύσια, βλέπει στις ειδήσεις εικόνες από ένα τέρας τύπου Γκοτζίλα που σπέρνει τον τρόμο στην Κορέα.

Πολύ σύντομα θα ανακαλύψει ότι με έναν απίστευτο τρόπο που δεν μπορεί να εξηγηθεί, είναι σε θέση με ελέγξει και να καθορίσει τις κινήσεις του τέρατος, σαν να παίζει videogame Wii σε κονσόλα τύπου Nintendo! 

Στα όρια του σουρεαλισμού η κεντρική ιδέα, το τρέιλερ δείχνει επίσης αρκετά αλλόκοτο (φλερτάροντας με το χαζοζαρούμενο), το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι τράβηκε την προσοχή μας. Μαζί της ο Τζέισον Σουντέκις, Τιμ Μπλεικ Νέλσον, Νταν Στίβενς. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos