“Child 44”: Καθηλωτικό τρέιλερ, σούπερ πόστερ

Δημοσίευση: 28 Ιαν. 2015, 10:48

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντάνιελ Εσπινόζα (“Safe House”) με τίτλο “Child 44” μόλις κυκλοφόρησε και μας προετοιμάζει για τα καλύτερα.

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα (πρώτο μέρος της τριλογίας)  του συγγραφέα Τομ Ρομπ Σμιθ, που κυκλοφόρησε το 2008 και διαθέτει ένα σούπερ κάστ, όπως σας είχαμε γράψει εδώ (Σκέψου μόνο: Γκάρι Όλντμαν,  Νούμι Ραπας, Βενσάν Κασέλ, Τζόελ Κίναμαν (νάτος πάλι…). 

Η υπόθεση συνοψίζεται στην ιστορία ενός αποταγμένου πράκτορα ονόματι Leo Demidov (Χάρντι), ο οποίος ερευνά μια σειρά από φρικτές δολοφονίες των παιδιών στη Σοβιετική Ένωση κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης  του Στάλιν.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πολιτικό θρίλερ με θέμα έναν μανιακό δολοφόνο στη Σοβιετική Ένωση του 1953, όταν ο μυστικός πράκτορας Leon Demidov, όντας σε  συνειδησιακή κρίση, χάνει τη θέση του, τη δύναμη και το ίδιο του το σπίτι, όταν αρνείται να καταγγείλει τη σύζυγό του Raisa (Ραπας) ως προδότη. Εξόριστοι σε ένα επαρχιακό  φυλάκιο, o Leon και η Raisa θα συναντήσουν τον γενικό Mikhail Nesterov (Γκάρι Όλντμαν) και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τον εντοπισμό ενός κατά συρροή δολοφόνου, που κυνηγά μικρά αγόρια. Η δίψα για δικαιοσύνη θα έρθει να απειλήσει ένα ολόκληρο σύστημα συγκάλυψης που επιβάλλεται από τον ψυχοπαθή αντίπαλο του Leon, Vasili (Τζόελ Κίναμαν), ο οποίος επιμένει ότι «δεν υπάρχει έγκλημα στον παράδεισο».

Η ταινία  αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Αμερικάνικες αίθουσες τον Απρίλη. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos