"Brimstone": Τζον Σνόου και Μελισάνδρη ξανά μαζί

Δημοσίευση: 5 Σεπτεμβρίου 2017, 21:45

Καθώς μένει μόνο μια σεζόν μέχρι να ολοκληρώσει τη θητεία του ως Jon Snow, o Kit Harington έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες να τον δούμε ως κάτι άλλο πέρα από τον King in the North/Τελευταίο Targaryen κλπ.

Έτσι, εκτός από το επερχόμενο “Τhe Death and Life of John F. Donovan” του Χavier Dolan, οι fans μπορούν να τον απολαύσουν και στo “Brimstone”, ένα δραματικό θρίλερ που εκτυλίσσεται στην Άγρια Δύση και τον βρίσκει να μοιράζεται για άλλη μια φορά το πλατό με την Melisandre/Red Woman, Carice Van Houten.

To cast συμπληρώνεται από την Dakota Fanning, η οποία υποδύεται μια νεαρή γυναίκα που καταδιώκεται ανελέητα από τον Guy Pearce, στο ρόλο ενός αδίστακτου ιεροκήρυκα. Από το trailer φαίνεται ότι ο Harington είναι για άλλη μια φορά το καλό παιδί της ιστορίας, ενώ η νοτιοαμερικανική προφορά του είναι αρκετά πειστική, αν σκεφτεί κανείς ότι ο ίδιος είναι βέρος Λονδρέζος.

Μένει να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα κινηματογραφικά βήματά του και αν θα ξεκουραστεί καθόλου μέχρι τον Οκτώβριο, που φημολογείται ότι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της όγδοης σεζόν του Game of Thrones.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos