"Bohemian rhapsody": Mr. Robot Queen - Επίσημο τρέιλερ

Δημοσίευση: 15 Μαΐου 2018, 16:57

Το πρώτο τρέιλερ για το "Bohemian Rhapsody" είναι επιτέλους online, μετά από τόσες περιπέτειες που πέρασε το πολύπαθο κινηματογραφικό biopic για τον Freddie Mercury και τους Queen.

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε περισσότεεα για την ταινία που τυγχάνει της πλήρους αποδοχής και υποστήριξης των εναπομείναντων μελών της θρυλικής μουσικής μπάντας και εδώ για την απομάκρυνση του σκηνοθέτη Μπράιαν Σίνγκερ λίγο πριν ολοκληρωθεί το φιλμ για "δημιουργικές διαφορές'.

Το τρέιλερ είναι έξυπνα στημένο, με τον αληθινό Φρέντι σε αρκετά στιγμιότυπα, αλλά δυστυχώς τον Ραμί Μαλέκ να επιβεβαιώνει (από τα πλάα που είδαμε) τους φόβους μας και να αποδεικνύεται μάλλον ελάχιστος για να αποτυπώσει στο πανί την πληθωρικότητα του τεράστιου Φρέντι Μέρκιουρι. 

Πιο ασφαλή εικόνα φυσικά θα διαμορφώσουμε στις 2 Νοεμβρίου όταν και το φιλμ θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες: 

Update 17/7/18: Ελαφρώς καλύτερο το επίσημο τρέιλερ, με κάποιες δειλές προσπάθειες να απευθυνθεί στην σεξουαλική ζωή του Μέρκιουρι (ενώ το teaser τον είχε σχεδόν "straight washed¨), τα αθάνατα τραγούδια τους σε σχεδόν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ο Ρεμί Μάλεκ εξακολουθεί να μην μας πείθει.

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos