"Blood Father": Ο Μελ Γκίμπσον που όλοι θέλουμε

Δημοσίευση: 5 Απριλίου 2016, 15:02

Ο 60άρης Μελ Γκίμπσον... σκοτώνει, ανέκαθεν, πολύ κόσμο στις ταινίες του. Και πάντα με στιλ.  Θυμηθείτε τον ως γνήσιο Mad Max, Φονικό όπλο, Braveheart (ρεκόρ, με 56 θύματα), στο αδικημένο Payback.
Φέτος το καλοκαίρι θα κάνει -ακόμα ένα- comeback (μετά το ψιλοαποτυχημένο "Edge of Darkness" του 2010) πρωταγωνιστώντας μετά από καιρό. Στο "Blood Father", που σκηνοθετεί ο Ζαν Φρανσουά Ρισέτ ("Υπ' Αριθμόν 1 Δημόσιος Κίνδυνος" και το καλό ριμέικ στο "Επίθεση στο Σταθμό 13"), υποδύεται έναν πρώην κατάδικο που ξαναβρίσκει την κόρη του, που ουσιαστικά έχει ξεχάσει, για να την προστατεύσει από έμπορους ναρκωτικών. Το σενάριο έγραψε ο Πίτερ Κρεγκ ("The Town", Hunger games: Mockingjay – Part 1, 2") από τη δική του ομώνυμη νουβέλα.
To στόρι σαφώς το έχουμε ξαναδεί, αλλά το trailer δείχνει... σκονισμένο και σκληρό και υπόσχεται ωραίους θανάτους. Στηρίζουμε "Τρελό" Μελ μέχρι το τέλος!

Update 9/7/16: Δυνατή, βρώμικη μπιμουβιά δείχνει και στο δεύτερο τρέιλερ, αν και με αναπάνετχα καλογυαλισμένη φωτογραφία. Πάντως ο Μελ πείθει σαν badass πατέρας που του απειλούν την κόρη, ίσως όχι τόσο "θεατρικά" όσο ο Λίαμ Νίσον π.χ., αλλά λίγο πιο γήινα.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos