"Blade Runner 2049": Νέο trailer, αυξάνεται η ανυπομονησία!

Δημοσίευση: 8 Μαΐου 2017, 20:19

Αν πρέπει να διαλέξεις ένα sequel που περιμένεις περισσότερο μέσα στη χρονιά, δεν μπορεί να είναι άλλο από το "Blade Runner 2049". Η συνέχεια στο sci-fi αριστούργημα του Ρίντλεϊ Σκοτ έρχεται τον Οκτώβριο με τον Ντενί Βιλνέβ στο τιμόνι.
Το νέο ολοκληρωμένο trailer μόλις ήρθε, βλέπουμε περισσότερο τον χαρακτήρα του Ράιαν Γκόσλινγκ, τον Ρικ Ντέκαρντ του Χάρισον Φορντ ενώ μας συστήνεται και ο Τζάρεντ Λέτο, σε κάτι σαν διαβολικός δημιουργός σε ρέπλικες. Η φωνή της Ρόμπιν Ράιτ προειδοποιεί για πόλεμο, ενώ μια άλλη αποκαλεί "ξεχωριστό" τον Γκόσλινγκ και κλείνει λέγοντάς του “Your story isn’t over yet.”

Ο Βιλνέβ φαίνεται, έστω και σε αυτό το μικρό δείγμα, πως πέτυχε ιδανικά το feeling, μένει παρά να πιάσουν τόπο και οι ευχές μας, για ακόμα μια σπουδαία στιγμή! Eδώ μπορείτε να θυμηθείτε το πρώτο clip.

Update 17/7/17: Το νέο τρέιλερ ανέβηκε πριν λίγα λεπτά, είναι πλήρες, αρκετά επεξηγηματικό, με όλους τους πρωταγωνιστές on screen, πολύ όμορφες εικόνες, συναρπαστική δράση, έστω και αν δεν καταφέρνει να εμπνεύσει την μεγαλοπρέπεια και την μοναδικότητα του αρχικού, θρυλικού, φιλμ. Αλλά, αυτό πάρα πολύ δύσκολα θα μπορούσε να συμβεί, οπότε έστω και έτσι, αναμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλμ! 

Update 21/8/17: Μπορεί να τιτλοφορείται international tv spot, αλλά το νέο τρέιλερ για το νέο Blade Runner είναι πολύ πιο ουσιώδες, με ξεκάθαρα στοιχεία για την πλοκή και άφθονα στιγμιότυπα δράσης. Εννοείται ότι εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε λόγος κατασκευής ενός sequel σε ένα ονειρώδες αρχετυπικό φιλμ, ας ελπίσουμε τουλάχιστον να απολαύσουμε -όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα τρέιλερ- μια καλογυρισμένη, ατμοσφαιρική sci-fi περιπέτεια που δεν θα υποτιμά τη νοημοσύνη μας.

Update 10/9/17: Πρώτο επίσημο clip από την ταινία. Iντριγκαδόρικο ή ενοχλητικό;

Α.Κ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 8 Μαΐου 2017, 20:19
Ενημέρωση: 11 Σεπτεμβρίου 2017, 17:39
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos