"Black Panther": Δυνατό τρέιλερ!

Δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2017, 14:49

Μετά τον πρώτο γυναικείο σουπερηρωϊκό χαρακτήρα για την DC, η Marvel προτείνει την πρώτη ταινία με μαύρο σούπερ ήρωα, φυσικά με μαύρους ηθοποιούς στο πρωταγωνιστικό καστ, μαύρο σκηνοθέτη και σεναριογράφο.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι λόγοι για τους οποίους το «Black Panther» είναι άξιο αναφοράς.

Η ιστορία του είναι μια από τις ενδιαφέρουσες του μαρβελικού σύμπαντος: Ο Τσάντγουικ Μπόζμαν είναι ο Black Panther, ο Τ’Τσάλα, ο οποίος διαδέχεται στο θρόνο τον δολοφονημένο πατέρα του και ηγέτη στο βασίλειο της Γουακάντα, έναν τεχνολογικά εξελιγμένο πολιτισμό της Αφρικής που αναλαμβάνει να προστατεύσει από εξωγενείς απειλές.

Επίσης, το τρέιλερ δείχνει εξαιρετικό και αρκετά διαφορετικό!

Συμπρωταγωνιστούν οι Μάικλ Μπι Τζόρνταν («Creed»), Λουπίτα Νιόνγκο («12 Χρόνια Σκλάβος»), Ντάνιελ Καλούγια («Get Out»), Ντανάι Γκουρίρα («The Walking Dead»), Αντι Σέρκις, Μάρτιν Φρίμαν, Αντζελα Μπάσετ και Φόρεστ Γουίτακερ, σκηνοθετεί ο Ράιαν Κούγκλερ («Fruitvale Station», «Creed»).

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2018. 

Update 10/7/17: Χορταστικό και το tv spot:

Update 18/7/17: Και οι επίσημες φωτό που έδωσε στην δημοσιότητα η Marvel

Update 16/10/17: Νέο τρέιλερ, πολύ εντυπωσιακό επίσης και με εξαιρετικές μουσικές και απίθανη εκτέλεση του "The revolution will not be televised". Τό'χει η Marvel τρελά, τι να λέμε τώρα...

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos