Από το "This is us" στο "Life Itself"

Δημοσίευση: 15 Μαρτίου 2018, 15:46

Ο Νταν Φόγκελμαν, δημιουργός της δημοφιλούς σειράς This Is Us που έχει λυγίσει συναισθηματικά την Αμερική, έχει αποδείξει την ευχέρεια του στην σύνθεση συγκινητικών ιστοριών και οικογενειακών δραμάτων και τώρα ετοιμάζεται να τα μεταφέρει και στην μεγάλη οθόνη με την δεύτερη σκηνοθετική του απόπειρα μετά το Daddy Collins.

Η καινούργια ταινία του Φόγκελμαν έχει τίτλο “Life Itself” και αποτελείται από ένα καστ αστέρων όπως Όσκαρ Άϊζακ, Ολίβια Γουάιλντ, Ανέτ Μπένινγκ, Αντόνιο Μπαντέρας και Σάμιουελ Τζάκσον ενώ σύμφωνα με τα Amazon Studios, τα οποία αγόρασαν την ταινία έναντι 10 εκατομμύριων δολαρίων, πρόκειται για μια πολύπλευρη ερωτική ιστορία γενεών που γεφυρώνει δεκαετίες και ηπείρους, από την Νέα Υόρκη μέχρι την εξοχή της Ισπανίας, με κέντρο ένα και μόνο ξεχωριστό γεγονός.

Πάντως όσο μυστήρια και να ακούγεται η πλοκή, το στοιχείο This Is Us μας προκαταβάλλει για προβλεπόμενες καταστάσεις. Ρίξτε μια ματιά στο τρέιλερ της ταινίας, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο του 2018.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos