“24 hours to live”: Τι Λίαμ Νίσον, τι Ίθαν Χοκ!

Δημοσίευση: 19 Οκτ. 2017, 18:39

Είσαι fan της περιπέτειας και θες να δεις κάτι που να λειτουργεί σαν ένα «χωνευτήρι» ταινιών όπως το John Wick,” το Flatliners”, η τριλογία του Bourne, το In Time” και το Edge Of Tomorrow;

Οι σχετικά πρωτοεμφανιζόμενοι σεναριογράφοι Zach Dean, Jim McClain και Ron Mita έρχονται να απαντήσουν στις προσευχές σου με το “24 Hours To Live, από το trailer του οποίου καταλαβαίνεις τι γίνεται όταν τρεις λάτρεις της περιπέτειας κάθονται να γράψουν το σενάριο μιας ταινίας δράσης, προσπαθώντας να χωρέσουν μέσα σε αυτό όλα τα κλισέ των αγαπημένων τους ταινιών.

Στον ρόλο που θα περιμέναμε να δούμε τον Liam Neeson βρίσκουμε τον Ethan Hawke ως Travis Conrad. Στο trailer τον βλέπουμε να γυρίζει από τον τάφο και αμέσως μαθαίνουμε ότι ένα μυστηριώδες “agency” του κατέστρεψε τη ζωή. Όπως θα έχεις μυριστεί και από τον τίτλο, έχει 24 ώρες στη διάθεσή του για να ρίξει μπουνίδια και πιστολίδι, αλλά και να συνομιλήσει με τον Rutger Hauer (τον θρυλικό Roy Batty από το Blade Runner), ο οποίος δεν καταλαβαίνουμε τι ρόλο παίζει ακριβώς, αλλά μπορεί και να αποτελέσει και τον μόνο λόγο για να δούμε την ταινία.

Την κόβουμε να έρχεται κατευθείαν σε DVD ή σε πρώτη προβολή στο Star!

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos