‘Βρώμικο’ Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο από τον Μακ Κουίν για τη Burberry

Δημοσίευση: 7 Απριλίου 2016, 12:38

Με ένα νέο διαφημιστικό βιντεάκι  - μικρού μήκους  για τον οίκο Burberry, ο σκηνοθέτης του βραβευμένου με Όσκαρ "12 years a slave", Στιβ ΜακΚουίν, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και μας ταξιδεύει στο Λονδίνο, για ένα ‘βρώμικο’ Σαββατοκύριακο.

Η διαφήμιση του αντρικού αρώματος “Mr Burberry”, στην πρωταγωνιστούν ο Βρετανός ηθοποιός και μουσικός Τζος Γουάιτζαουζ και το μοντέλο και ηθοποιός Άμπερ Άντερσον, γυρίστηκε σε 70mm και… μας δείχνει το γεμάτο πάθος και υπέροχα κάδρα Σαββατοκύριακο ενός ερωτευμένου ζευγαριού .

«Ήταν διαφορετικό απ’ ότι συνήθως, διότι έπρεπε να συμπεριλάβω στα πλάνα το μπουκάλι του Mr Burberry. H διαφορά έγκειται στο  ότι γυρίστηκε σε 70άρι φιλμ. Μου άρεσε πολύ η ιδέα μιας κατάστασης τόσο οικείας και σε ένα βαθμό αθώας, που με την αντιστροφή των φακών  να γίνεται τόσο επική ταυτόχρονα . Είναι μεγάλη υπόθεση », ανέφερε ο ίδιος ο σκηνοθέτης για τη συγκεκριμένη δουλειά του.

Ο ίδιος, σχετικά με το σενάριο ανέφερε ακόμη τα εξής: «Ο διευθύνων σύμβουλος της Burberry είναι ένας μοναδικός άνθρωπος και ένας αληθινός συνεργάτης. Ο ενθουσιασμός του είναι μεταδοτικός και αυτό ήταν που με τράβηξε να αποφασίσω να συνεργαστώ μαζί του στο σχέδιο Mr Burberry.Ήθελα να αποτυπώσω την ιδέα δύο ανθρώπων που είναι σφόδρα ερωτευμένοι και περνάνε ένα "βρώμικο σαββατοκύριακο". Είναι αυτή η στιγμή της σχέσης όπου το μόνο που κάνεις ο ένας είναι να σκέφτεται τον άλλο και το μόνο που θέλεις είναι να είσαι με τον σύντροφό σου».

ΤΑΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos